Publicitat
Política · 25 de Gener de 2021. 13:44h.

Plega el dirigent del PPC acusat d’agressió sexual

Daniel Serrano renuncia a ser candidat per demostrar que és “innocent”

Plega el dirigent del PPC acusat d’agressió sexual

El diputat i secretari general del PP a Catalunya, Daniel Serrano, ha renunciat a totes les seves funcions al partit i tampoc serà el número 4 a les properes eleccions, segons ha informat el partit, a més d’explicar que han obert un expedient informatiu per aclarir tota la informació.

Daniel Serrano està sent investigat pel TSJC per un delicte d'agressió sexual i dos més de lesions lleus. La investigació es va iniciar arran d'una denúncia presentada per una companya de partit, concretament, la secretaria de l'àrea d'Igualtat i membre del comitè executiu del PP a Catalunya, amb la qual hauria mantingut "una relació sentimental sense compromís de convivència i amb relacions sexuals esporàdiques" entre 2015 i 2016.

Serrano ha comunicat a la direcció la seva decisió de deixar les responsabilitats “orgàniques i electorals” per preparar “la seva defensa” i poder demostrar que és “innocent”. Finalitzat el termini de presentació i correcció de les candidatures, al no poder ser exclòs “formalment”, el partit sosté que no prendria possessió de la seva acta després dels comicis.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Juan Francisco Sánchez López, Zaragoza, 25/01/2021 - 15:22

Ninguna pena. Qsj.

#1 Roberto, Celrà, 25/01/2021 - 14:05

¿Dimite ? yo creía que esta palabra no existía en la política española...