Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2010. 11:53h.

Plega el número dos de PXC per "desacord total" amb Anglada

La formació ultra al·lega que volia anar de número tres per Barcelona

Plega el número dos de PXC per "desacord total" amb Anglada

Pablo Barranco, al costat d'Anglada

El secretari general de la ultradretana Plataforma x Catalunya, Pablo Barranco, ha plegat a un mes de les properes eleccions al Parlament en la que la formació aspira a entrar a la cambra catalana. Barranco, que era també el candidat a l'alcaldia de Sant Just Desvern a les properes municipals, va dimitir el passat dia 18 en presentar la seva "dimissió irrevocable per desacord total amb la gestió interna i amb el president del partit", segons ha declarat a e-notícies.

Barranco ha fet una carrera tan ràpida com curta: va ser nomenat el passat mes de març, a proposta del propi Josep Anglada, en substitució de Joan Carles Fuentes, regidor de l'Ajuntament de Vic. El relleu es va aprovar el dia 2 d'aquell mes, quan també es van aprovar les llistes electorals.

Pablo Barranco va tenir un paper destacat en l'organització de l'acte a l'hotel Barceló Sants, en la que la formació va presentar els candidats, i que va aplegar unes 700 persones. Posteriorment havia acompanyat Anglada en la majoria de les seves visites territorials pel territori, sobretot pel Baix Llobregat, per a intentar esgarrapar vots al PSC i al PPC.

Fonts oficials de Plataforma per Catalunya (PxC) han afirmat, per la seva banda, que el comitè electoral "va celebrar aquest dilluns dia 18 una reunió a la seva seu de Barcelona" i que "en el decurs de la reunió, Pablo Barranco, el fins aleshores secretari general en funcions del partit, va exposar una proposta que no va ser acceptada per cap dels membres del comitè".

"La proposta de Barranco era la de modificar la llista electoral per anar ell mateix en un lloc privilegiat de la llista per la demarcació de Barcelona”, han assegurat en al·lusió al número tres de la candidatura. Segons un comunicat, "el comitè va valorar que hi havia altres persones prou capacitades, amb molta més antiguitat al partit i amb prou carisma per ocupar els primers llocs, i, per tant, cap dels membres del comité no va acceptar la proposta de Barranco".
 
També que va oferir aportar "una quantitat important de diners al partit per pagar una campanya electoral més completa i més vistosa, cosa que el comitè va entendre com un intent de Barranco de comprar amb diners el seu lloc a la llista electoral”.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 Alberto F., Barcelona, 25/10/2010 - 15:45

Me parece infumable la actuación de Anglada. Heil Anglada. El próximo Fürer. Que extraño que no expliquen que quien pago la fiesta de Anglada ha sido Barranco. Porque acepto su dinero? Que se lo devuelva si tan honrado es.

#39 emili ros, barcelona, 24/10/2010 - 07:36

Bravo, bravo i bravo per Josep Anglada i els membres de la junta de Plataforma X Catalunya. Gran demostracio de lo que ell predica, que es l´unic partit que pot dir que te les mans netes. No sa vengut per diners. Te el meu vot i el de tota la meva familia. Farts de corrupcio i inmigracio.

#38 alexin b., SANT CUGAT, 23/10/2010 - 20:02

Ya le montan campaña de desprestigio a Anglada. LES da miedo porque saben que arrasará.

#37 blas, Barcelona, 23/10/2010 - 18:21

el no pagar el alquiler es algo lamentable, quiza tenga razon el señor Barranco en marcharse.

#36 josepxicot, barcelona, 23/10/2010 - 16:56

Segons PxC el Sr. Barranco no sols va de
manar ser-hi,va oferir diners,això no va ser aceptat,ben fet,això demostra que PxC
es un partit com cal,en vindran d´altres pro
vocacións,s´ha d´estar alerta,l´enemic tè
gent dins de PxC,aniran sortin,PxC va bè
i els venguts,treuen la cua.Alerta.