Publicitat
Política · 14 de Gener de 2022. 14:41h.

Plega la delegada del Govern

Teresa Cunillera: "He intentat complir l'encàrrec rebut"

Plega la delegada del Govern

La delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha comunicat al president espanyol Pedro Sánchez la voluntat de deixar el càrrec. En una carta, creu que la situació a Catalunya ha millorat des que va prendre possessió el 2018. Cunillera ha traslladat a Sánchez que "he intentat complir l'encàrrec rebut, per això ha arribat el moment de deixar el meu lloc".

La socialista assegura que ha intentat al llarg d'aquests anys "estar a l'alçada de l'encàrrec, amb tot el meu esforç i dedicació. Espero no haver defraudat aquesta confiança" i afegeix que "estigui on sigui, sempre estaré al teu costat, intentant ajudar i acompanyar en la mesura de les meves possibilitats".

Finalment, Teresa Cunillera ha dit que "ha estat un orgull, que ningú em podrà treure, haver compartit tants moments importants per al nostre projecte socialista i haver estat la seva delegada a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Capit@n España, Purgandus populus!!, 15/01/2022 - 13:12

Adiós a la primera Delegada del Gobierno Homeopática de Cataluña.

#13 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 15/01/2022 - 06:43

creo que haya, vaya paya, dicen por donde curro esto, seguro que no los hay.
Corolario no matemático que no sé apenas: nos hemos ahorrado dinerin nombrando a la Sra. Teresa Conillera en vez de haber designado a Lidia Lozano, lo cual, es una buena gestión del dinero público.
Y si decirle al PSOE que el dinero público es de todos.

#12 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 15/01/2022 - 06:41

Si en vez de ella hubieran nombrado a Lidia Lozano, tampoco hubiéramos notado cambios, salvo que la Liida baila mejor El Chuminero, finje mejor y es más simpática aunque sea tipo sonsira pasta de diente omito marca.
Los emolumentos que percibiría sería tirar más dinero público que en el caso de la Sra. Teresa, que salvo cosas ocultas que no creo

#11 Patumeiro, Sant Patumet, 15/01/2022 - 01:41

Where´s Wally?

#10 juan carlos, Barna, 14/01/2022 - 20:50

Estaciona un taxi. Se abre la puerta. No sale nadie. Es la Cunillera.