Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2010. 11:51h.

Plega Sandra Lomas de la direcció de Reagrupament

També la regidora de Sant Vicenç dels Horts Imma Prat

Plega Sandra Lomas de la direcció de Reagrupament

Lomas i Carretero, en una imatge d'arxiu

La dirigent de Reagrupament Sandra Lomas ha dimitit de la junta directiva de la formació encapçalada per Joan Carretero en la reunió celebrada dissabte passat a Reus, segons ha sabut e-notícies. També ha dimitit la regidora de Sant Vicençs dels Horts Imma Prat. L'eurodiputat d'Esquerra Oriol Junqueras és també regidor per aquest municipi. E-notícies s'ha posat en contacte amb Rut Carandell, però està a l'espera de la versió oficial dels fets.

La dimissió de Sandra Lomas es produeix setmanes després de la crisi a Reagrupament amb la dimissió temporal de l'exconseller Carretero -i el seu posterior retorn- i la marxa de quatre crítics: Jaume Renyer, que ha deixat el partit, Emili Valdero, Francesc Abad i Albert Pereira. Carretero tenia interès en què Lomas fos la cap de llista per Tarragona.

Nascuda el 8 de febrer de 1983 a Tarragona (Tarragonès). Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona i Llicenciada en Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster MBA en Empreses i Institucions Culturals per la Universitat de Salamanca. Professionalment exerceix de Tècnica Superior a la Generalitat de Catalunya. Militant d’ ERC des de l’any 2003 i fins el 2009, va adherir-se al corrent intern Reagrupament.cat, del qual ha format part del grup promotor i n’ha participat, especialment, en el desenvolupament de qüestions relatives a l’àmbit de la Comunicació.

Com a membre de Reagrupament, l’any 2008 és escollida Secretària d’Imatge i Comunicació de la Federació Regional del Camp de Tarragona d’ ERC, càrrec del qual va dimitir irrevocablement, el mes d’abril de 2009, fruit de l’obertura d’expedient disciplinari a Joan Carretero.

Imma Prat, per la seva banda, és llicenciada en Filologia Catalana (UB), amb Postgrau d’Assessorament lingüístic als Mitjans Audiovisuals (UAB) i Postgrau de Correcció i Qualitat lingüístiques (UAB). Certificat K de correctora de català. Regidora a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts des del 2003 (primer com a militant d’ERC i, des de l’abril de 2009, com a independent). Membre de plataformes locals en defensa del territori i d’assemblees locals de reivindicacions veïnals.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 alfons. reagrupament alt camp, santes creus, 24/02/2010 - 15:37

"Ladran...luego cabalgamos"

#50 Joan, Barcelona, 24/02/2010 - 14:17

INCREIBLE

http://www.vilaweb.cat/noticia/3694157/fals-correu-atribuit-sandra-lomas-intenta-desacreditar-carretero-laporta-afirmant-pactat-montserrat-nebrera.html

#49 joan, Barcelona, 24/02/2010 - 14:06

Norbert (Reus)

Increible i segurament cert, per això aquest mateix mitjà ha retirat la noticia al cap de pocs minuts de penjar-la

#48 Norbert, Reus, 24/02/2010 - 13:40

INCREIBLE!!!!!
http://www.directe.cat/documents/comunicat-sandra-lomas.pdf

#47 Joan, Barcelona, 24/02/2010 - 11:20

Joan de Barcelona, això que ha publicat la Lomas al web de reagrupament fot pena, està farcit de faltes i de frases que no lliguen. Pablito, fes-te graduar les ulleres. Guapa, la Sandra? Ha, ha, ha!