Publicitat

Torra veu una "venjança" la nova causa contra ell després d'haver desobeït

Ploramiques

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha denunciat aquest dilluns el que ha considerat com "un nou atac judicial" motivat per "la venjança" després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya obrís una nova investigació per no fer cas a l'ordre que l'obligava a retirar la pancarta que reclamava la llibertat dels dirigents independentistes presos.

En una nota difosa pel Departament de Presidència, manifesten que "cal denunciar una causa més guiada per la venjança i la ideologia, que allunya cada vegada més la justícia espanyola dels estàndards europeus". Torra recorda en la nota que prendrà les "decisions oportunes" per combatre el "nou atac judicial".

"Els tribunals de justícia continuen la seva causa general contra l'independentisme motivada per raons polítiques" asseguren. El president de la Generalitat considera que "el problema no era el període electoral ni la neutralitat de les institucions en una campanya electoral" sinó que "l'Estat espanyol té un problema amb la llibertat d'expressió i la defensa dels drets fonamentals".

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha acordat aquest dilluns obrir una nova investigació al president de la Generalitat, Quim Torra, per no fer cas d'una ordre seva que l'obligava a retirar de al Palau de la Generalitat una pancarta de suport als polítics presos amb un llaç groc.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#18 bleras, puerto la luz, 05/02/2020 - 07:42

que poquito nos acordamos de hipecor, eso si fue una injusticia, los responsables del atentado son ahora sus máximos aliados en el propósito de acciones ilegales y en contra de intereses de todos los españoles, fuera de toda lógica , cuanta mezquindad y traición

#17 botifler1914, Waterpus, 04/02/2020 - 12:37

Ahora aguanta como un hombre y no llores.
Para variar.

#15 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/02/2020 - 22:59

El treus de la seva ratafia, dels seus alls, dels seus botijos i les seves misses, de les seves carbasses gegants i les seves pancartes de quita y pon i s´avorreix

Lo Tio Agonias es un home d´accio, un indomable. El Noi de la Sacarina.

Enamorat de l´olor de napalm pels matins necesita sentir l´adrenlina recorrent el seu cuerpo serrano

#14 Manuel Pimentel, La Malahá, 03/02/2020 - 22:31

Este tío tiene más peligro que un chino tosiendo.

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/02/2020 - 22:21

"Este juicio por asesinato contra mi, es una venganza del Estado por haber asesinado a aquel hombre", dijo el asesino. Cuanta injusticia, cuanta dignidad.