Publicitat
Política · 8 de Juny de 2018. 10:57h.

Poc contacte amb Junqueras

Puigdemont només envia dues cartes sense remitent a l'exvicepresident

Poc contacte amb Junqueras

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha parlat en l'entrevista a El món a Rac-1 sobre la relació que manté amb Oriol Junqueras des que el líder d'ERC es troba a la presó d'Estremera i ha explicat que només ha enviat dues cartes sense remitent.

Puigdemont ha revelat que "jo li he enviat dues cartes" i que una la va escriure "des de la presó de Neumünster", però ha assenyalat que ho va fer sense remitent perquè, segons ell, "puc posar a ell o qui la rebi en problemes". "Jo no he rebut cap carta d'Oriol Junqueras", ha apuntat.

També ha exposat que "tinc dificultats per enviar un text que entri de forma segura" i ha revelat que no ho fa "per correu postat, però no ha donat més detalls de com ho fa. "Busco la manera que arribi la informació a tothom i em consta que ha arribat", ha sentenciat.

Finalment, Carles Puigdemont ha lamentat que "hi ha moltes ganes, per part de no sé qui, de fer un xou una mica sensacionalista" amb la relació entre els dos dirigents malgrat que Francesc Riera, el cunyat de Junqueras, va lamentar en una entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3 que l'expresident no hagués fet ni una sola trucada a la seva dona.

"Pot semblar estrany perquè era el seu vicepresident però no, no li ha trucat en cap moment" va lamentar Riera, que troba incomprensible aquesta manca d'interès tenint en compte que "s'hi ha posat en contacte amb gent de molts partits, de moltes entitats, però la trucada del president ella no l'ha rebut" va apuntar el cunyat de l'exvicepresident.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Veciana, Barcelona, 08/06/2018 - 15:09

Això recorda "Papillon",MHP, ha d´enviar algú amb la carta ficada en un estotx dins del c...d´algú de confiança.Quina vergonya aquesta gent,Déu meu,parlen com delinqüents comuns,ai espera,és el que -pressuntament-són,encara que va ser televisat en directe.

#4 Uno que os lee, Al sur de Berlín, 08/06/2018 - 12:48

Efectivamente, fueron el dos de bastos, por los "muertos" del 1-O, y el rey de copas, símbolo del mal comer y mal beber que Puchi tiene que soportar con resignación cristiana mientras Ploreras está en el trullo. Estuvo buscando varias horas el 155 de oros pero al final se enteró de que los palos de la baraja acaban en el 12.

#3 botifler1914, Sinitaca, 08/06/2018 - 12:27

Sin remitente para no ponerle en problemas.... Anacleto agente secreto no lo haría mejor

#2 Alguien, BCN, 08/06/2018 - 11:23

Después de recibir quejas de no haber contactado con Junqueras, dice haber enviado dos cartas... sin remitente... 100 % credibilidad.

#1 Luigi., Barcino, 08/06/2018 - 11:20

Le ha enviado dos cartas del restaurante,por si pierde una.