Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2015. 11:50h.

Podem acusa Junqueras d'enganyar amb la independència

Albano Dante diu que "s'haurà de negociar amb l'Estat espanyol"

Podem acusa Junqueras d'enganyar amb la independència

Albano Dante

El candidat de Podem a les eleccions del 27 de setembre, Albano Dante Fachín, ha dit a “El matí de Catalunya Ràdio”, amb Òscar Fernández, que l'única sortida a la situació que es viu a Catalunya passa per negociar amb l'Estat espanyol. “S’haurà de negociar amb l’Estat espanyol. S’haurà de negociar una sortida  a aquesta situació. Com es farà aquesta negociació? Quan durarà aquesta negociació? Aquesta també és una cosa que ens preocupa”, ha dit.
 
Fachín ha anat més enllà i ha assegurat que la llista unitària Junts pel Sí menteix quan posa terminis a la desconnexió d'Espanya. Albano Dante Fachín ha destacat que “escoltava Oriol Junqueras i parlava de que potser en nou mesos la independència es podria tirar endavant. I això a mi em sembla que és un engany. I em embla que és un engany perquè estem davant d’un procés que no serà fàcil, no serà curt, requerirà molt de temps perquè la situació és la que és”.
 
El candidat de Podem també ha qüestionat el caràcter plebiscitari de les eleccions, ja que, segons ell, això fa que hi hagi dos bàndols i els integrants del seu grup no es volen decantar per cap dels dos. A més, ha reconegut que encara busquen candidat de consens entre Podem, Iniciativa i Esquerra Unida, i que els queda poc temps per trobar-lo.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 ambaixadorCAT, UK, 23/07/2015 - 22:08

sr Dante, no enganyi.
La negociació d'un referèndum vinculant, i el successiu repartiment d'actiu si passius amb l'estat espanyol seria la millor solució. Desgraciadament ha quedat més que demostrat que aquesta és impossible, i per tant s'ha de fer una DUI, que sí que és possible.

#11 Carlos Gomez, Bcn, 23/07/2015 - 16:03

Mare de Deu Santissima.
Quantes hipoteques es quedaran sense pagar a partir del 28S.

#10 comisionista feliz, barcelona, 23/07/2015 - 14:26

A sus votantes les importa un rábano la independencia.

Les preocupa el paro, las pensiones, poder trabajar y llegar a fin de mes.

Con la "izquierda" hemos topao.

#9 Emili, girona, 23/07/2015 - 14:18

Junqueres no posa termimis ni enganya. Va dir que si es pot fer en 9 mesos no es fara en 18. Si no entens les coses es el teu problema pero no liis.

#8 Ernesto, Vilassar, 23/07/2015 - 13:20

Que los de Podemos sean los que aporten sensatez al discurso demuestra el grado de locura al que ha llegado Cataluña.