Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2015. 17:50h.

Podem admet que la renda garantida no es pot aplicar

Gemma Galdón diu que "no podem prometre la instauració d’una renda bàsica en un període de quatre anys”

Podem admet que la renda garantida no es pot aplicar

Una imatge de Gemma Galdón (Foto: Catalunya Ràdio)

Gemma Galdón, membre del Consell Ciutadà Estatal de Podem, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio que algunes de les propostes que prometien no es poden dur a terme en quatre anys, com ara la instauració d’una renda bàsica garantida.

“El que ens plantegem ara és una renda garantida implementada per fases, perquè segurament, en un moment de crisi, no podem prometre la instauració d’una renda bàsica en un període de quatre anys”, ha afirmat.

Podem es replanteja el programa electoral “per fer-lo més realista”. Galdón ha explicat que l'objectiu és complir les promeses electorals en quatre anys i fer “un contracte amb la ciutadania que serà una pauta d’acció, més que un programa”.

“I en aquesta pauta d’acció hi ha coses que ens hem de pensar molt bé, perquè no podem fer promeses que no puguem complir. El tema de la renda bàsica, per exemple, que es plantejava al programa de les europees”, ha subratllat.
 
També ha fet referència al pacte de Guanyem Barcelona per concórrer a les eleccions municipals a la capital catalana, assenyalant que no li sembla la millor de les opcions.

“Hi ha sumes que ens arraconen als racons de sempre i que no són capaces de generar la il·lusió que voldríem i de capitalitzar aquesta indignació transversal”, ha afegit.

Tot i això, ha manifestat que “és una decisió que es pren a Barcelona, que respecto moltíssim”. “I jo votaré Guanyem i Ada Colau amb els ulls tancats”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#25 Samre, Barcelona, 04/02/2015 - 16:53

Hom ha vist mai que aquests senyors, fins i tot a Catalunya, hagin adaptat el seu nom de PODEMOS a "podem"?

Llavors, per què renoi tots el periodistes insistiu i persistiu en catalanitzar-los el nom?

Aquesta gent no fa per Catalunya ni per això. No els ajudeu vosaltres a semblar el que no és.

#24 Cesc, BCN, 03/02/2015 - 02:39

Ni la renda garantida ni res de res, vamos a contar meeentiiirrasss, vamossss a contarrr mentiraass.... por el mar corren las liebres, tralará, por el monte la sardinas, por el monte las sardinas.

#23 Neferu, Barcelona, 02/02/2015 - 19:49

Bien, ya es bueno y sano que vayan bajado de las nubes y pisen tierra firme. Hay cosas que por mucho que te gustaría hacer no se podrá llevar a cabo en muchos años. No se puede engañar a la gente ni engañarse a uno mismo; hay que ser conscientes de la realidad que tenemos y asumirla .

#22 Kropotkin, Vic, 02/02/2015 - 13:51

Con la independensia, habea un salario minimo de 10.000 euros. Y espo para los que no quieran trabajar. Los que trabajen llegaran facilmente a los 30.000 mensuales y libres de impuestos.... Jua, jua, jua,...

#22.1 antonia , barcelona, 03/02/2015 - 21:12

Quién ha dicho esa tontería??. Si quieres ironizar hazlo con los que prometían y no cumplen, pero no inventes cosas que nadie ha dicho. Con la independéncia, seremos libres para gestionar nuestros recursos y punto y ya es mucho !!.

#21 Jordi, Manresa, 02/02/2015 - 12:58

El bluff de Podemos es va desinflant, i es van convertint en un PSOE 2.0: de revolucionaris a reformadors de l'estat espanyol... en plan "apoyaré" del ZP.
Els veig acabant donant suport a un govern del PSOE per fer fora el PP.