Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2014. 14:42h.

“Podem confiar en vostès?”

Homs: “Tinc tota la confiança en el president, però això és cosa de cadascú”

“Podem confiar en vostès?”

Imatge de la reunió de govern. Foto: Jordi Bedmar

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha fet una crida a la confiança “en el país” després de l’escàndol per la revelació dels diners de l’expresident Jordi Pujol a l’estranger. Homs també ha negat que el cas hagi “debilitat” Artur Mas abans de la seva reunió amb Mariano Rajoy demà a la Moncloa i ha remarcat que “una consulta il·legal no la farem”.

“Podem confiar en el president Mas després d’algunes informacions sobre diners a Suissa publicades per El Mundo, que vostès també van desmentir?” i “Podem tenir confiança en vostès com a partit de Govern després del run-run sobre el 3% durant tots aquests anys?”, ha preguntat el director d’e-notícies, Xavier Rius, durant la roda de premsa de Govern. “Ho dic -ha afegit- perquè durant trenta anys també vam confiar en Jordi Pujol”.

“Això de la confiança és una decisió personal de cadascú, què vol que li contesti, jo tinc confiança en el país”, ha contestat el també conseller de Presidència. “En Catalunya s’hi pot confiar; com també es pot confiar en Espanya i en els espanyols en el seu conjunt i n’han passat moltes de coses a Espanya”, ha continuat.

“La confiança és una qüestió de cadascú. Tenim confiança en les institucions i en la fortalesa de les pròpies institucions, que tenen capacitat de reacció”. Homs també ha volgut deixar clar que “jo tinc confiança en el president de la Generalitat, tota; però això és cosa de cadascú”.

El portaveu ha protagonitzat probablement avui la roda de premsa més difícil de la seva vida -i se n’ha sortit prou bé- a quatre dies de la revelació de Jordi Pujol sobre els seus diners a l’estranger i el dia abans de la reunió de Mas amb Rajoy a la Moncloa.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#41 Ernesto, Vilassar, 30/07/2014 - 00:15

Como ha dicho el presidente Mas: "Esto es lo que hay".

#40 Pere, Lleida, 29/07/2014 - 21:42

I les explicacions de Mas sobre els comptes de la seva família a Liechtenstein per a quan? Podem confiar en algú que ha estat beneficiari d'un compte en un paradís fiscal i encara no ha donat la cara?

#37 Jato, Castro U, 29/07/2014 - 18:54

Nacionalistas catalanes, bienvenidos a la España cutre y ahora repetid conmigo: semos españoles. Qué dura es la realidad.

#36 liil, bCn, 29/07/2014 - 18:25

No

#35 Vlac, Barcelona, 29/07/2014 - 18:24

Lo de la herencia del papá del Sr. Pujol o es el inicio o es una excusa. Parece ser que es de dominio público, las comisiones en obra pública, pantalanes trayendo cemento rumano para las obras del Forrum, ingenierías cuyo único cliente era la Generalitat.
Nadie de CIU ¿no supo nada en 33 años?...