Publicitat
Política · 14 de Juny de 2017. 10:54h.

Podem redueix el referèndum a “una mobilització”

El partit hi participarà malgrat no considerar-ho vinculant

Podem redueix el referèndum a “una mobilització”

Les bases de Podem, en un document, han acordat que el partit “hauria de participar en la convocatòria del 1 d'octubre sempre entesa com una mobilització política i social legitima. No es tracta d'una referèndum, ja que aquest ha de ser compartit pel conjunt de la ciutadania i mitjançant un pacte amb el govern de l'Estat i el reconeixement internacional”.

En aquest sentit, Albano Dante, en declaracions a El món a RAC1, ha explicat que les bases aproven participar en el referèndum tot i que "no és el referèndum que ens agradaria”. "El 62% dels cercles de Podem entén que el referèndum unilateral no és l'opció, però un 63% creu que no ens en podem desvincular”, ha dit.

"Si això serà un 9-N o no ho decidirà el Govern. Per nosaltres seria vinculant. Però això no depèn de nosaltres”, ha argumentat. "Formo part d'una organització que vol un estat plurinacional i votaria no. L'important és posar en marxa la mobilització”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 cata....quééé, Montcada i Reixac, 15/06/2017 - 08:02

Dante,te tirastes años de ateneo en ateneo tu y la Sibina,denunciando los recortes y las "mafias farmaceuticas",la ERC votó a favor de los recortes la antigua Convergencia,ya no te digo....me "chirrian" los ojos verte de "palanganéro" de ambos ¿que os da el poder politico que acabais en un "puturrú de más de lo mismo"....¿transverslitat mmonéra?

#8 lepero, barcelona, 14/06/2017 - 13:16

Dante y su divina comedia.

#7 lepero, barcelona, 14/06/2017 - 13:16

Dante y su divina comedia.

#6 manuel, Barcelona (España), 14/06/2017 - 12:57

Y de movilización pasaremos a "gent cantant i ballant" que es como Jordi Pujol definió al Forum de las Culturas de Clos.

#5 un musclu, bcn, 14/06/2017 - 12:55

Pels argentis i valencians Catalunya s ha convertit amb el seu Shangri-la ( Gabantxo, pitxarello, dantines, sanchises, bels...) Vaja futur....