Publicitat
Política · 6 de Març de 2021. 16:20h.

Podem veu en JxCat "tints xenòfobs"

Conchi Abellán insta ERC a abandonar les negociacions amb la formació de Borràs

Podem veu en JxCat "tints xenòfobs"

La coordinadora autonòmica de Podem Catalunya, Conchi Abellán, ha afirmat que JxCat és una formació cada cop "més ultraliberal" i que té "tints xenòfobs" i ha instat ERC que abandoni les negociacions amb aquesta formació. Abellán, que ha intervingut en la reunió telemàtica del Consell Ciutadà Autonòmic de Podem Catalunya, ha emplaçat també al PSC a "moure fitxa i ser generós".

"Instem a ERC a abandonar la carrera per veure qui és més independentista. Mai podrà guanyar amb puresa a JxCat que, per cert, cada dia revela més la seva cara ultraliberal i els seus tints xenòfobs" ha manifestat la dirigent del partit. "De veritat volen governar amb qui els sobra la meitat dels catalans?", ha preguntat a ERC.

Abellán també ha considerat que Catalunya necessita "un govern que avanci en una taula de diàleg que permeti donar solució a l'infrafinançament de Catalunya, que la reconegui com a nació i blindi les seves competències". "El PSC ha de moure fitxa, perquè corre el perill de ser un Ciutadans 2.0" ha manifestat en la seva intervenció telemàtica".

98691-3.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 gurguri, barcelona, 07/03/2021 - 11:10

La extrema derecha catalana independentista existe. En que partido está? VOX formó durante mucho tiempo parte de la extrema derecha del PP, después se independizaron.

#4 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 06/03/2021 - 20:27

en cambio en ERC no hay nada nada de xenofobia, pero nada eh, sólo que su amado lider se dedica a medir cráneos y decir que su ADN es superior, pero bueno eso es un pequeñíiiiisimo detalle sin importancia

#3 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 06/03/2021 - 20:25

Podem veu en JxCat "tints xenòfobs"

no me digas? en serio? el casco, la manguera,...

#2 Pan con tomate y jamón ibérico, El caganer trabucaire..., 06/03/2021 - 18:23

Pero si la secta tiene la cadena de tintorerías mas grande del Mediterráneo...

#1 Tabarnés puro, Barcino, 06/03/2021 - 17:28

¿Tintes? Madre mía, si son la xenofobia personificada. Podían poner una tintorería.