Publicitat
Política · 8 de Gener de 2020. 22:23h.

Podemos fa com Esquerra

A Pasqual Maragall també li van filtrar abans d'hora els noms dels consellers

Podemos fa com Esquerra

Imatge d’arxiu de Pasqual Maragall

Malestar al Govern espanyol per la filtració de noms de membres de Podemos en el futur govern de coalició abans de ser nomenats per Pedro Sánchez, fet que ha propiciat l'ajornament en la constitució del nou equip ministerial.

Tan bon punt va finalitzar la investidura va començar a transcendir una part de l'estructura de l'Executiu espanyol que dependrà de Podemos, donant a entendre que Iglesias ja té perfilada bona part de la seva parcel·la del govern, fet que ha irritat Sánchez, que és qui hauria de nomenar el seu Executiu.

La filtració d'alguns dels noms abans que fossin nomenats pel president del Govern espanyol recorda al malestar que va viure Pasqual Margall per la filtració viscuda l'any 2003 amb el primer govern tripartit, que ell anava a encapçalar.

Esquerra també va filtrar llavors a la premsa les conselleries que li pertocaven i els noms d'alguns consellers amb la qual cosa denotava poca autoritat de Pasqual Maragall. Entre d'altres raons perquè els consellers -com els ministres- els nomena el president.

En aquell primer tripartit els republicans van incorporar Carod Rovira de vicepresident del Govern; Pere Esteve al capdavant de Comerç; Joan Carretero a Governació; Josep Bargalló a Educació; Carles Solà a Universitats i Anna Simó a Benestar i Família.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Nombre de César tengo, El Prat de Llobregat, 09/01/2020 - 08:14

que viven en la conurbación, pues bien, que compro un pisaco o pisazo en La Bonanova.

#1 Nombre de César tengo, El Prat de Llobregat, 09/01/2020 - 08:13

La incontinencia solucional ocupacional, vaya un keo para toda la vida, casa, para los que no sois de los círculos que han comprado mis ex-adorados líderes, lideresa lidere la Marquesa, que rima a modo de Teresa tiruru tiruresa la Marquesa, y que decir de Pablo Manuel.
Dicen las malas lenguas que alguien de ERC, de la casta, no l@s tonto *ol***