Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2016. 12:16h.

Podemos ja accepta “altres vies” al referèndum

Errejón afirma que la consulta a Catalunya “no és un tòtem”

Podemos ja accepta “altres vies” al referèndum

Errejón

El número dos de Podemos, Íñigo Errejón, en una entrevista a TVE, ha considerat que el referèndum a Catalunya és la millor opció, “però acceptem que no es comparteixi i estem disposats a seure amb qualsevol per contrastar propostes”. “No és un tòtem al qual lloar i obeir”. Per a Errejón “les crisis institucional i social són més greus que la crisi territorial”.

Tot i això, ha carregat contra l’”immobilisme” del Govern espanyol, que ha estat “un desastre”. “La doctrina Rajoy ha fet que a dia d'avui Catalunya i Espanya estiguin molt més allunyades”, ha lamentat, a més de criticar que “a Espanya utilitzem el comodí de Catalunya per no afrontar qüestions nuclearment espanyoles”.

El dirigent de Podemos també s'ha mostrat “moderadament optimista” sobre la possibilitat d'arribar a un acord de governabilitat a Espanya i creu que C's podria donar “una oportunitat” a un govern a la valenciana.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#16 JC, Barcelona, 04/04/2016 - 18:35

Después de 35 años de adoctrinamiento escolar, control de los medios del editorial único y de asociaciones civiles de todo tipo mediante subvenciones y de un proyecto de ingeniería social basado en la desafección a España, resulta que la culpa del independentismo es de Rajoy. Menudo iluminado.

#15 Jack, Vic , 04/04/2016 - 16:58

Pasao a paso.
Referendum en Vic.
Los musulmanes tienen que promocionarar la butifarra de Vic? Si No Sisi Sino

#14 donde estan las asambleas de la gente?, espanya, 04/04/2016 - 16:24

eso lo tendra que decidir la gente, en asambleas, o eso ya no vale, ahoraes lo que digan las cabezas pensantes de podemos

#13 Protágoras, bcn.España, 04/04/2016 - 15:50

Las convicciones de las personas no se cambian de la noche a la mañana. El mantra de que Rajoy y los recortes del estatuto son responsables del aumento del nacionalismo es simplemente mentira.
Hace décadas que los nacionalistas llevan sembrando su odio hacia España; ahora solo recogen la cosecha.

#12 BEJOTA, bcn, 04/04/2016 - 15:25

Dijo Otto von Bismark: "Estoy firmemente convencido de que España es el país más fuerte del mundo. Lleva siglos queriendo destruirse a sí mismo y todavía no lo ha conseguido''.


N.B. HEU PERDUT LES QUATRE ELECCIONS (INCLÓS EL REF. 9-N) EN PLE "PROCÉS".