Publicitat
Política · 9 de Gener de 2019. 11:49h.

Podemos va oferir el cap de Borrell

Rufián afirma que li van proposar 'carregar-se' el ministre a canvi dels Pressupostos

Podemos va oferir el cap de Borrell

El diputat d'ERC, Gabriel Rufián, en una entrevista a eldiario.es, afirma que Podemos va oferir a la formació republicana el cap del ministre Borrell a canvi d'aprovar els Pressupostos de l'Estat. "No diré qui, però Podem ens va proposar durant un temps el cap de Borrell a canvi del nostre suport als Pressupostos", apunta Rufián.

"Van dir que ells pressionarien perquè Sánchez fes aquest gest. Els vam dir que tant de bo el problema fos Borrell. Jo no demano el cap de cap ministre ni de cap representant electe al Congrés. Ara bé, que Borrell no estigui ocupant un ministeri de l'Estat sempre és una bona notícia perquè és un mentider", afegeix.

El diputat, d'altra banda, apunta a la possibilitat d'aprovar els comptes de Pedro Sánchez si algun membre del govern espanyol es posiciona de part dels polítics presos. "Què passaria si el ministre Marlaska en algun moment reconegués que són presos polítics, o que és una barbaritat el que està passant? Què passaria si Sánchez també digués el mateix? Què passaria si la ministra de Justícia també digués el mateix? es mourien un munt de coses", apunta.

"I això no és atemptar contra la separació de poders, sinó que significa alinear-amb posicionaments europeus. Hi ha cinc països involucrats en tot això i només s'han vist delictes a Espanya", defensa. "Si un Govern reconeix que el que està passant i el que passarà al Tribunal Suprem és una barbaritat, seria un gran avanç", conclou.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#12 El Sifoner, Castelló, 10/01/2019 - 17:23

El Sr, Borrell dijo que le habían escupido y como nadie lo vio, nadie le creyó. Ahora el sr, Rufian dice que le ofrecieron la cabeza del Sr, Borrell, cosa que nadie ha escuchado ni lo ha confirmado y resulta que todos le creen. Mu gueno.

#11 Tabarnés puro, Barcino, 10/01/2019 - 11:40

Desde que Borrell definió acertadamente al "serrín-estercolero" del Rufián, han sucedido dos cosas:
1) el Rufián ha quedado reducido a la irrelevancia
2) el Rufián le tiene una inquina al Borrel que no se la aguanta en el cuerpo..
Jajajajaja!!!

#10 Telamarinera, Vng, 09/01/2019 - 22:12

Que Rufián llane mentiroso a Borrell, nos da muchos matices: mucha ignorancia, al calificar las verdades como mentiras; o enorme maldad.
!que feliz seria Iglesias, si no estuviera Borrell!
Uno de los primeros socialistas q dijeron q habría que escuchar Podemos, pues mucho hijo de socialista les habia votado,

#9 Un sin sentido , Barcelona , 09/01/2019 - 17:18

Tanto hablar de la extrema derecha de vox, parece mentira que no se recrimine a una extrema izquierda como podemos .

#8 PMM, Sabadell, 09/01/2019 - 16:30

Otra trola del Rufian... En su linea