Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2017. 11:06h.

Podemos veu "miserable" l'actuació de l'Estat

"La seva proposta són balins de goma, canons d'aigua i presó"

Podemos veu "miserable" l'actuació de l'Estat

La diputada d'Podem, Irene Montero, durant la sessió de control al Congrés, ha denunciat "les estructures parapolicials que utilitzen per atacar polítics catalans i també als seus rivals polítics a Espanya". Montero ha advertit que es tracta d'"una de les majors ofensives antidemocràtiques que hem vist des que es va signar la Constitució del 78".

"El més miserable és que vostès estan fent això en nom de la llei i en defensa suposada de la democràcia", ha criticat, a més de recordar que "vostès han utilitzat el ministeri de l'Interior per fabricar proves falses contra l'adversari polític". A criteri de la diputada "vostès se situen fora de la llei i de l'Estat de dret".

"El principal problema és que vostès no tenen cap proposta ni per a Catalunya ni per a Espanya. La seva proposta són balins de goma, canons d'aigua i presó. I com ha dit un portaveu seu, hòsties com pans. Nosaltres sí tenim una proposta per a Catalunya", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Cansat 2 milions, Barcelona, 27/09/2017 - 18:30

El govern català saltant-se totes les lleis. Trencant la societat i trencant l'estat.
El govern central reacciona. Davant d'una provocació continuada reacciona. Amb excessos.? Potser!.
I PODEMOS QUÈ FA? Jo segur que no us votaré en les properes.
No sé de què aneu!.

#13 Sergi , Barcelona, 27/09/2017 - 14:28

No hay nada mas miserable que la actitud de Podemos. Miseria pura.

#12 Ram, Terrassa, 27/09/2017 - 13:42

Los podemitas se están suicidando políticamente porque la inmensa mayoría del pueblo español no está por la ruptura de España, cosa que los de Podemos parece que incluso quieren apoyar...No han venido para hacer política a favor de los pobres, han venido con la obsesión de echar al PP a cualquier precio, incluso sin importarle dividir España.

#11 Kropotkin, Vic, 27/09/2017 - 12:51

Para miserable lo que te ves tu obligada a hacer para ganar 8.000 euros al mes. Solo de pensarlo me dan nauseas. Con el Koletas nada menos... Jua, jua, jua,...

#10 Alejandro, Barcelona, 27/09/2017 - 12:48

Podemos, se os ve el plumero. Solo os importa entrar en el gobierno y, si eso pasase...que Dios nos ampare a todos.