Publicitat

Serret i Puig només serien acusats de desobediència

Poden tornar

El exconsellers Lluís Puig i Meritxell Serret, ara a Bèlgica, rumien tornar a Catalunya un cop coneguda la sentència del Suprem, segons ha explicat Gonzalo Boye a El món a RAC1. “Serret i Puig només podrien ser acusats de desobediència, que no entra dins els delictes catàleg i tampoc permetrien una entrega per ordre europea. És un escenari nou i ho estem valorant”, ha dit.

“L’ordre de processament els imputa delictes que podrien suposar penes de presó i la sentència diu que no van participar en cap acte que pugui comportar presó. És un problema que el Suprem haurà de resoldre, que nosaltres plantejarem i que la fiscalia també plantejarà”, ha afegit.

“Després de llegir la sentència hem arribat més o menys a les mateixes conclusions que la fiscalia. Dels fets provats en matèria de sedició y malversació no es desprendria cap responsabilitat penal contra cap d’ells”, ha assenyalat, a més de remarcar finalment que "ara haurem d’estudiar com ho implementem però ho veig com una bona notícia que la fiscalia i nosaltres estiguem en la mateixa sintonia”.

Gonzalo Boye també ha assegurat que “Puigdemont no es mourà de Bèlgica. Té la seva agenda i el seu compromís amb la justícia belga. No existeix cap intenció ni cap pla per marxar”.

 

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 botifler1914, Waterpus, 31/10/2019 - 09:40

No creo que vuelvan. Puchi necesita manporreros.

#13 M. Cuadrado, Barcelona, 31/10/2019 - 09:20

Vacas pagas' por tos los media*****ros que lo kos aorrais se loenvias.

#12 rosa, Barcelona, 31/10/2019 - 08:36

Varen marxar perqué van voler, ningú els buscava. Ja s'hi podent quedar aquí crec que ningú mai els ha troba a faltar.I les que estan a Suisa també que si quedin.

#11 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 30/10/2019 - 19:49

Por mí se pueden quedar fuera de España el tiempo que quieran. No los encuentro a faltar a estos "héroes". En cuanto a Puigdemont, ya tiene un pie fuera si Boyé es el que dice lo contrario.

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/10/2019 - 19:18

“Puigdemont no es mourà de Bèlgica. Té la seva agenda i el seu compromís amb la justícia belga" dice el abogado etarra y narco. Claro, como que si está preparando la fuga con tu ayuda nos lo vas a contar.