Publicitat
Política · 17 de Gener de 2015. 18:16h.

Polèmica a la xarxa per una piulada del Govern

L’Executiu anuncia acords entre les forces sobiranistes per a les municipals i després ho esborra

Polèmica a la xarxa per una piulada del Govern

Imatge de la piulada més tard esborrada

Una piulada des del compte del Govern ha provocat un seguit de queixes a la xarxa d’organitzacions com ara ICV, Societat Civil Catalana, o l’exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas.

La piulada, que ha estat esborrada després de l’enrenou, afirmava “#sabiesque l’acord per impulsar el procés de transició nacional permetrà acords d’entesa amb les forces favorables al procés”.

ICV, des del seu compte, ha preguntat al respecte si “parleu com a Govern o com a CiU? Igual us heu confós de compte. O no, que és pitjor. #CataloniaIsNotCiu”; la regidora ecosocialista a Barcelona, Janet Sanz, ha considerat “vergonyós que @ciu utilitzi compte @govern en clau partidista. Malgrat, no és res nou. Fa massa que el @govern no és de tots”.

Societat Civil Catalana, per la seva banda, ha exclamat que “Catalunya no és @ciu!! Venent un acord de partit al compte del @govern de tots els catalans. Votem per botar-los!”. Finalment, l’exdiputat de C’s Jordi Cañas ha criticat “un @govern de pocavergonyes que confon una institució amb el seu partit. Fan tant de fàstic que només ens queda fer-los fora”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Jordi del Poble-sec, #CIUTAT MORTA, 18/01/2015 - 16:19

Sembla que els únics que no s'han assabentat de quina és la polémica a la xarxa son els de E-NOTÍCIES.
Suposo que a en Rius no li interessa gens que se li recordi el seu suport a Mossos i jutges en aquests casos 4F, 28F etc. amb tortures i empresonaments injustos.

#15 tuit, tuit, piu, piu, votem per botar-los, 18/01/2015 - 13:42

és una piulada de la israelita la Rahola feta des de la caserna general del Mossad, només cal mirar-se l'IP.

#14 Pepet, Sabadell, 18/01/2015 - 13:15

Aixó demostra que els nostres dirigents ho tenen tot molt clar; publiquen i esborran, diuen i matitzen, fan i desfan, afirman i desmenteixen.....

#13 Carles, Barcelona, 18/01/2015 - 09:57

Els catalans hem de dir prou. ¡Basta ya de CiU!

#12 Funcional, bcn, 18/01/2015 - 09:42

Nadie deberia sorprenderse, el tacito pacto del soberanismo es converger en un solo partido sin ningun tipo de ideologia social, sino compuesto basicamente por independentistas identitarios cuyo unico objetivo es la independencia y a los que nada les importa el coste.