Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2009. 13:01h.

Polèmica als EUA amb les filles de Zapatero

La filla de McCain creu "sorprenent" que el president del govern espanyol aconseguís impedir la fotografia

Polèmica als EUA amb les filles de Zapatero

La filla de McCain defensa les filles de Zapatero

La filla de l'excandidat republicà a la Presidència d'EUA, John McCain, ha sortit en defensa de les filles de Zapatero i ha mostrat la seva "fascinació" pel fet que el president espanyol aconseguís impedir la publicació de la fotografia.

En un article al The Daily Beast, Meghan McCain es confessa "sorpresa perquè hi hagi un país en el qual els mitjans protegeixin als fills de personalitats públiques, i més encara si són les filles del primer ministre".

També reconeix que li "entristeix molt que aquestes dues nenes estiguin suportant el bautisme de foc de l'escrutini dels mitjans que ha envoltat la fotografia. No només perquè no estan acostumades al fet que se les fotografiï, sinó perquè en la seva primera incursió en això de les fotografies i se les critiqui, s'ha fet al nivell dels polítics més famosos i poderosos de tot el món", afegeix.

"Són adolescents que s'expressen a si mateixes i és evident que el president d'Espanya i la seva esposa no tenien problema amb que vestissin els seus vestits gòtics per a reunir-se amb Obama". També es mostra "fascinada" pel fet que Rodríguez Zapatero "hagi pogut dissuadir a l'Agència estatal espanyola de notícies perquè no distribuís la fotografia. Les filles menors estan protegides per la llei espanyola".

McCain no creu "que una foto del president Barack Obama i de la seva família, en qualsevol context, no sigui distribuïda a través d'internet o de les agències, sense importar com sigui la foto".

En aquest sentit lamenta que "els nostres mitjans d'informació no tinguin les mateixes limitacions amb les famílies. Desafortunadament així és". És per això que "simpatitza profundament amb Laura i Alba, que són dos joves adolescents portades a Nacions Unides, en un país estranger, on han estat ridiculitzades pels nostres mitjans d'informació per la seva aparença física i el seu vestuari".

"¿Quin tipus de recepció és aquesta per a un diplomàtic estranger i per a la seva família?", pregunta, alhora que mostra la seva esperança que els "mitjans d'informació aprenguin i siguin més respectuosos, no només amb els nens de diplomàtics estrangers, sinó amb la nostra pròpia primera família i altres famílies de polítics".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 02/10/2009 - 04:46

Resposta:
1- La llista de familiars que han anat amb governants en viatges oficials ompliria el llistín telefònic.
2- Fer-se fotos no vol dir ensenyar-les a tothom, si no vols.
El greu no és la foto sinó l'escarni que se\'n fa.

#14 innocent, BCN, 01/10/2009 - 10:32

Tot això éstà molt bé, però.. un parell de preguntes:
1) Qui ha pagat el vitge de les nnes?
2) Aquesta gent no sap que si et poses davant d'una càmera n surt un foto?
I mira que era fàcil! Apartr-se i ja està.

#13 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 30/09/2009 - 17:58

Per a mí la decència està més en el comportament que en el tipus de vestit. Per exemple, protegir el adolescents de l'escarni públic és decent. Fer determinat tipus de periodisme és indecent.

#12 decència, bcn, 30/09/2009 - 10:08

Hi ha una decència que no s'ha de perdre, jo vaig en xancles i pantaló baix i que? res, però si a ca l'obama vaig, un trajo m'hauré de posar i punt. i no hi ha res més a dir ni discutir, es que si perdem aixó ja no queda res.

#11 montse, barcelona, 30/09/2009 - 08:53

Visca, visca. Ja era hora de que les filles dels jefassos no siguin Barbis.