Política · 7 de Desembre de 2021. 15:31h.

Polèmica pel discurs de Batet

El PP denuncia “ús partidista” de la Constitució

Polèmica pel discurs de Batet

El discurs de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, amb motiu del dia de la Constitució ha provocat una polèmica amb alguns partits de l’oposició com el PP, Vox o Ciutadans. Els populars i Vox ja han expressat el seu malestar.

Batet, durant el seu parlament, va censurar l’estratègia “d’enfrontament” que al seu parer utilitzen els partits de la dreta, a qui va retreure el “risc de traslladar una visió populista de la realitat”.

També els va acusar de “judicialitzar la política” i de portar als carrer “enfrontament i crispació”, fet que deslegitima “la pròpia democràcia”. També els ha instat a "reconèixer la legitimitat de l'altre i les seves propostes” per evitar que el debat polític es converteixi en un “constant retret d'inconstitucionalitat”.

La portaveu del PP al Parlament europeu, Dolors Montserrat, ha censurat “l'ús partidista” per part de Batet de l'acte pel Dia de la Constitució i considera que el seu discurs va fer un “flac favor a la Carta Magna, a la institució i a tots els espanyols”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 08/12/2021 - 00:04

Meritxell Batet, la siniestra discípula de los no menos siniestros Narcís Serra y José Montilla...Con esa trayectoria, no se puede pedir mucho. Que se lo pregunten sinó a Alberto Rodríguez.

#2 Very, V, 07/12/2021 - 21:07

Tres Estados de Alarma declarados incostitucionales por el TC, el cierre del Congreso también declarado inconstitucionalidad.... Y aún saca pecho.

#1 Marc de Vich, Marc, 07/12/2021 - 16:45

A la izquierda actual le falta el talante de la gente de frontera, que tuvo que dialogar durante 800 años con musulmanes, judíos y cristianos para sobrevivir, no siempre se estuvo en guerra. Eso es lo que hizo a España grande en América, lean la historia de los mapuches y comanches antes de la independencia forzada. Izquierda y lazis sordos

#1.1 David, FOLGUEROLES, 07/12/2021 - 21:28

¿A que izquierda te refieres? Supongo que no será al PSOE o al PSC, que esos tiene de izquierda lo que yo de monje trapense.