Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2011. 16:32h.

Polèmica per la disfressa

PSC, ERC, C's i SI critiquen que De Gispert es fotografiés vestida de fada

L'entrevista a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, d'aquest diumenge al diari El País, ha aixecat polèmica a la cambra catalana on alguns grups han criticat que la dirigent d'Unió sortís disfressada de fada.

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, ha assegurat que "és molt propi d'ella" i ha indicat que "va de friki". "Actua com una bruixa vestint-se de fada", ha afegit el notari.

Per la seva banda, la portaveu del PSC, Laia Bonet, ha manifestat que "com a ciutadana i com a parlamentària em sento força més identificada amb una presidenta del Parlament que manifesta que no va a votar unes consultes perquè prioritza el seu càrrec sobre la seva persona o que vol liderar l'estalvi de la despesa a la cambra parlamentària".

Anna Simó, d'Esquerra, ha recordat que De Gispert "no és ara una simple militant d'Unió, una simple diputada, és la presidenta del Parlament de Catalunya i ho ha de tenir en compte". "Jo no ho hauria fet. Aquí ho deixo", ha dit la dirigent independentista.

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha assegurat que "crec que si ho hagués de tornar a fer no ho faria". El número dos de la formació liderada per Albert Rivera ha tancat la polèmica afirmant que "no farem sang d'això".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#6 Sebastià Dalmau, Barcelona, 27/04/2011 - 12:01

La Sra. Núria de Gispert, no ha mostrat respecte per la Institució que presideix.
Jo la faria fora, sense pensar-m'ho ni un minut. Demostra que no creu en el parlament de Catalunya.
Insisteixo, estic rodejat de polítics de perfil molt baix que a més a més no em respecten com a ciutadà.

#5 Uri, Girona, 27/04/2011 - 10:44

Pues cuando Carod iba por el mundo de medio indígena, con lanza y todo, los de ERC no se quejaban.

#4 Josep Ma., Terrassa, 27/04/2011 - 09:20

Es que els de CDC li havíen d'agraïr quelcom, per nomenar-la presidenta del Parlament?
Sembla una momia egipcia de la Vall del Nil.
No és estrany que el nostre país estigui a la ruïna economica i social; no hi ha persones "preparades" que a més tinguin presència i carisma?

#3 Francesc, Barcelona, 26/04/2011 - 22:06

Es va desentendre d'un acte democràtic importantíssim muntat pel poble? Doncs no és digna de representar el poble català. Així de clar. No seguim el País!!! No fem el joc a el País!!

#3.1 jajajaa, barcelona, 27/04/2011 - 09:03

Indepes segui votant a CIU jajajjaaaa

#2 Francesc, Barcelona, 26/04/2011 - 22:03

Cal repetir-ho. No és aquesta la polèmica! Aquesta polèmica estúpida és un muntatge de el Pais. La polèmica realment important és perquè la 2a autoritat democràtica del país s'ha desentès de participar en la consulta totalment democràtica de Barcelona Decideix?