Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2009. 18:27h.

Polèmica per la llança de Carod

El líder tribal que li va lliurar critica que se l'endugués a casa seva

Polèmica per la llança de Carod

Carod rep de mans del líder nacional Shuars, Luis Kuash; una llança durant la visita a Equador. (Foto: Rubèn Moreno)

El líder nacional de la tribu dels Shuars, Luis Kuash, que va regalar una llança al vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, durant el viatge d'aquest a Equador el passat mes de març ha declarat al diari 'El Mundo' que l'objecte era per "al poble català". En un reportatge d'aquest diari al suplement dominical 'Crònica', critica que l'objecte anés a parar al domicili particular de Carod.

La foto amb la llança en qüestió ja va ser polèmica perquè el vicepresident va entregar un milió d'euros en cinc anys per "enfortir l’educació intercultural bilingüe al país", segons la nota oficial. Un reportatge televisiu de TV3 va mostrar posteriorment que el vicepresident s'havia endut l'objecte a casa seva.

Segons el reportatge publicat per 'El Mundo', el líder tribal que li va donar renega ara de la donació perquè "si em donen alguna cosa com a president de la Federació Shuar no puc endur a casa meva o la meva habitació. És un record de l'home i la dons Shuar per al poble català".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 Lluís, banyoles, 23/11/2009 - 10:42

Dimissó ara mateix! I com a penalització que s'emportin 20.000 milions d'€ més per fer una T5 a Barajas!

#31 Albert, Ciudad Real, 17/11/2009 - 11:38

José Luis, eres la hostia. El día que entrenes...

#30 Javi, Soria, 16/11/2009 - 22:30

Historia para enmarcar. El shuar reparte la pasta porque el sentido de la propiedad es colectivo, y Carod, que no comprende esa mentalidad, se apropia de la lanza porque piensa que es un regalucho en comparación con el millón. El pobre da lecciones al ric

#29 apa, bcn, 16/11/2009 - 21:09

Ui!!!! Gravíssssiiiiiim!!!!!! Les mastufes de madrid son la xocolata del lloro en comparació amb l'apropiació indeguda d'una llança!!!!!

#28 Carles, Cornellà de Llobregat, 16/11/2009 - 15:09

soc independentista, però en això estic d´acord amb el Mundo, Quina vergonya! Carod torna la llança ja òstia!