Publicitat
Política · 2 de Gener de 2017. 16:01h.

'Politico' considera que Puigdemont és un risc per al 2017

Juntament amb Beppe Grillo, el president polonès o els hackers russos

'Politico' considera que Puigdemont és un risc per al 2017

Carles Puigdemont

L'edició europea de la revista nord-americana 'Politico' ha inclòs el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, entre les personalitat que “probablement arruïnaran el 2017”. Sota el títol, 'Una dotzena de persones que faran que et quedis al llit i et cobreixis el cap amb el cobrellit', la revista explica que el president català “està intentant fer un referèndum sobre la independència d'Espanya el pròxim any” que situaran la Generalitat i el Govern espanyol “en un rumb de col·lisió”.

“L'impuls per l'autodeterminació situa el govern de Madrid i l'Administració catalana en un rumb de col·lisió tan espectacular com qualsevol enfrontament entre el Reial Madrid i el Barça”, considera la revista, que també adverteix que “això obligarà les institucions i europees i altres governs europeus a prendre partit”.

'Politico' també considera que “atesos els nombrosos aspirants separatistes a tot el continent, és dubtós que algun país membre de la UE prengui part pels catalans”. L'article assenyala, per altra banda, que el Govern espanyol i el Tribunal Constitucional insisteixen en què un referèndum independentista “seria jurídicament inadmissible, perquè els assumptes que afecten a tots els espanyols només poden ser decidits per tots els espanyols i no només per una part”.

Puigdemont comparteix la llista de 'Politico' amb Beppe Grillo, líder del partit italià Moviment 5 Estrelles; el president de Polònia, Jaroslaw Kaczynski; o els hackers russos.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#36 Yotto, Girona, 03/01/2017 - 16:32

L'altre dia sortia a la tele ( no se quina cadena la veritat ) un paio que deia que Grècia , Espanya i Itàlia, s'emportaran Europa per davant. I mira , jo també tinc una opinió: els polítics espanyols s'emportaran com a mínim, Espanya per davant: 100 deute, dèficit SS, pujades impostos i retall

#35 perspicaz, bcn, 03/01/2017 - 14:26

Perpinya majo, te voy a dar la dirección de un centro de desintoxicación.
Tienes toda la sintomatología de una sobredosis de "carquiñolis y pantumaca" y estas alucinando.

#34 M, Sabadell, 03/01/2017 - 13:23

Ademas de Político, lo considera igual de peligroso media Catalunya, el resto de España y toda Europa.

#33 Vicky, Mataró, 03/01/2017 - 12:24

Al menos internacionalmente alguien se esta dando cruenta que el pueblo catalan esta reivindicando su derecho a existir y a ser reconocidos como Nacion

#32 Jordi Perpinyà, Perpinyà, 03/01/2017 - 10:59

L'únic risc i perill al món és d'anar contra la voluntat majoritària d'un poble. Confondre constitucionalime amb legitimitat i drets democràtics.

#32.1 M, Sabadell, 03/01/2017 - 13:27

Será contra la voluntad minoritaria de un pueblo minoritario.