Política · 16 d'Agost de 2021. 16:56h.

Polítics de llàgrima fàcil

Colau, Torra, Vergés, Junqueras i Rovira s'han emocionat en aparicions públiques

Polítics de llàgrima fàcil

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, és la darrera dirigent que s'emociona en públic o admet que s'ha emocionat en el desenvolupament del seu càrrec públic. Així mateix, l'expresident Quim Torra, l'exconsellera de Salut, Alba Vergés; o els dirigents d'Esquerra, Oriol Junqueras i Marta Rovira, també s'han emocionat en entrevistes o compareixences públiques.

Colau no va poder reprimir les llàgrimes en ser xiulada aquest dissabte durant el pregó de la festa major de Gràcia. Els assistents van xiular Colau impedint que l'alcaldessa pogués iniciar el seu discurs, un cop finalitzat el pregó de Jordi Cuixart. El líder d'Òmnium Cultural va haver d'intervenir perquè la líder dels Comuns pogués parlar.

Torra, per la seva banda, va plorar quasi una desena de vegades durant la pandèmia quan estava confinat a la Casa dels Canonges per haver donat positiu amb el covid i va necessitar "suport psicològic", segons explica ell mateix al llibre "Les hores greus" (Símbol Editors).

Vergés es va acomiadar entre llàgrimes de la seva família en la roda de premsa que va oferir el 12 de març del 2020 quan el Govern va anunciar el tamcament perimetral d'Igualada, la localitat on resideix. La consellera, visiblement emocionada, va concloure la seva intervenció enviant "una abraçada molt gran als veïns i veïnes, als meus pares al meu marit i als meus fills, el Nil i l'Anhel".

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, es va emocionar al final d'una entrevista que li va fer Mònica Terribas a El matí de Catalunya Ràdio quan ha recordat que "nosaltres ens hem pogut instal·lar a Suïssa perquè molta gent ens ha ajudat".

Aquesta no era la primera vegada que Rovira emocionava. Al novembre de l'2017, quan va comparèixer davant els mitjans per criticar l'empresonament dels vuit exconsellers per part de l'Audiència Nacional, va dir entre llàgrimes que "estic convençuda que no ens rendirem, nosaltres no ho farem, lluitarem fins al final perquè tenim tot el dret de l'món a viure en un país més just, més lliure i més digne ".

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, també es va emocionar en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio amb Mònica Terribas l'octubre del 2014 quan va instar les formacions polítiques a assolir la independència. "Fem-ho d'una vegada, si us plau. Ho demano amb esperança i al mateix temps amb l'angoixa d'aquell que sap que perdre el temps no és bo", va dir amb la veu entretallada.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Patumeiro, sant patumet, 17/08/2021 - 16:37

Lagrimas de cocodrilo

#13 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, LLORAR ES DE DEVILES COVARDES, 17/08/2021 - 09:40

Son Lagrimas Falsas LLAGRIMES DE COCODRIL ,Son COMEDIA TEATRO DEL BUENO Con va dir MOU .VOLEN TINGUIN PENA I COMPACION DE ELLOS Y ELLAS .LLorar se hace en la intimidad no en publico. LLORAR ES SEÑAL DE DEVILIDAD .Es un acto de Covardia no de Fortaleza , SUFREN UNA EMFERMEDAD MENTAL No se hace llorar delante de los demas .

#11 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 16/08/2021 - 23:55

¿Por qué lloran?
- Porque son como niños. Muchos niños lloran cuando les quitas los caramelos o les duele el culo.

#9 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 16/08/2021 - 21:25

Ninguno de los mencionados es en verdad un político, más bien parásitos

#8 motxo, Girona, 16/08/2021 - 20:51

Son excelentes han equivocado la profesión. Con muy buenos comediantes. Lo cierto que muy bien pagados.