Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2010. 09:04h.

"Polítics en pilotes i marihuana a les rotondes"

L'humorista Barragán o el cantant Josmar donen suport a Ariel Santamaria i Carmen de Mairena

La Cori va celebrar la festa central de campanya al Cabaret Berlin, antic Bailén 22, amb els principals líders de la formació com Carmen de Mairena o Ariel Santamaria. L'humorista Barragan o el cantant Josmar els hi van donar suport.

"Montilla, me vas a comer la pepitilla" o "soy puta, pero mi coño lo disfruta", van ser alguns dels crits de guerra. Ariel Santamaria va refermar la seva intenció de, en cas de governar, declarar "el barri xino patrimoni de la humanitat" o "legalitzar la prostitució".

Igualment, va instar a "plantar marihuana a totes les rotondes" i que "es pugui fumar porros a qualsevol lloc sense que et multi la guàrdia urbana". En aquest sentit va insistir en "posar coffee-shops a tots els barris".

També es va mostrar partidari d'instaurar "polígrafs" al Parlament i als ajuntaments. "Polític que hagi robat, polític empresonat", va exclamar.

La proposta estrella, però, va ser la de que "tots els polítics vagin en pilotes pel Parlament".

Veure fotogaleria

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Juan, Barcelona, 26/11/2010 - 19:27

¡Que cachondos¡. Viva el buen rollo

#8 Jaimet, Barcelona, 26/11/2010 - 19:24

Jo estic convençut que es bo pel pais que gent com la Carmen (70 anys) entrin en el parlament, perque el parlament esta per parlar i no nomes votar.

Qui millor per opinar sobre politiques de prostitució i igualtat de drets?
Quants polítics han hagut de tractar amb la Guardia Urbana del raval?

#7 Mike Onion, Barcelona, 26/11/2010 - 14:50

Això és seriós per aquell que reclama una notícia seriosa. També té nassos que demani una notícia de SI quan és lúnic partit extraparlamentari al que TV3 li dedica espai

#6 Moncho, Alcudia, 26/11/2010 - 13:54

Hay que agradecer a estos grupos la caricatura que hacen de los partidos, no sólo de Cataluña.
Per sort o pr desgràcia, en no viure a Catalunya, no em veig en la tessitura de votar-los o no. M'ho hauria de pensar molt.

#5 Armando Lio, Barcelona, 26/11/2010 - 12:21

Como estamos en democracia cualquier ciudadano está en su libre derecho de presentarse, a mi me parecen los mas serios y tienen ideas muy interesantes como poner una maquina de la verdad para saber cuando mienten,claro que a ellos no les interesa.Tienen un voto más porque pienso votarlos !!!!!