Publicitat
Política · 22 d'Abril de 2019. 16:51h.

Polititzar Sant Jordi

"Roses contra l'oblit" a la Catedral i "Mural per la llibertat" a plaça Catalunya

Polititzar Sant Jordi

El president de la Generalitat, Quim Torra i el president del Parlament, Roger Torrent participaran aquest dimarts en l'acte "Plaça Catalunya groga", consistent en la confecció del "mural per la llibertat" -que organitza Òmnium Cultural- en el qual es diposita una rosa groga per demanar "la llibertat dels presos polítics i exiliats". El president del Parlament també participarà en l'acte "Roses contra l'oblit" al Pla de la Catedral, on serà rebut pel president de l'entitat Amics de la Gent Gran.

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà demà dimarts a les 13:30 l'espai Òmnium -habilitat amb motiu de la Diada de Sant Jordi- on dipositarà una rosa groga en el mural per reivindicar la llibertat dels dirigents independentistes. El president del Parlament, Roger Torrent, ficarà també una rosa groga en el mateix mural mitja hora abans que Torra, a les 13.15.

Òmnium Cultural, organitza el "mural per la llibertat" a partir de les 10.00 del matí a la plaça Catalunya de Barcelona. L'entitat durà a terme l'activitat del mural per "no normalitzar la repressió" i en solidaritat amb "els presos polítics, exiliats i represaliats". L'organització invita a deixar una rosa groga al mural i compartir-ho a les xarxes socials.

El president de la Generalitat també assistirà al vespre al Concert de Sant Jordi, a càrrec de la Coral de Sant Jordi, que tindrà lloc al Saló de Sant Jordi al Palau de la Generalitat. L'any passat, la Coral va retre homenatge a Jordi Sánchez i a Jordi Cuixart en el seu tradicional Concert de Sant Jordi, un ram de roses grogues va acompanyar la Coral durant tot el concert i es va llegir una carta que l'expresident Carles Puigdemont va enviar a l'entitat. El concert va acabar amb la interpretació d'Els Segadors.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Galba, Bcn, 23/04/2019 - 17:56

Una colla de provincians. I pensar que Bcn als anys 80 sí era terra culta i de acollida on tothom era benvingut i respectat! A la merda tots. Es el que es mereixen, i qui els vota atenció psiquiatrica urgent.

#9 Carlos , Barcelona , 23/04/2019 - 12:56

El dia de SANT JORDI, en el palau de SANT JORDI, la coral de SANT JORDI, homenajean a JORDI Cuixart y JORDI Sanchez.. No falta un poco de originalidad a estos Laziteros , que llevan un lazito en LAZITOLANDIA??? Mira que lo dijo Tarradellas.. todo menos hacer el ridiculo !!

#7 Capit@n España, Purgandus populus!!, 22/04/2019 - 21:14

Un buen consejo para los independentistas en Sant Jordi: "Odien menos y lean más"

#6 Pere, Girona, Spain, 22/04/2019 - 20:53

Oh !! "Roses contra l'oblit"

Ja tenim la cursilada hortera Tractoriana

#5 Pepe, Lleida , 22/04/2019 - 19:55

¿Que raro que el PPodrido, C's y Vox no lo hayan denunciado aun en la JEC? Con la de votos que les da en el Resto de Ecspaña cada reclamacion a la JEC.

#5.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 22/04/2019 - 21:38

Y en Cataluña, no lo olvides