Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2016. 12:30h.

Pols de Comín a Munté

El conseller diu que no és ell el que ha de rectificar i que "això ho entenen els nens de P-3"

El conseller de Salut, Toni Comín, ha reobert avui l'estira-i-arronsa amb el Partit Demòcrata Europeu Català (PDECAT) arran de les crítiques de la portaveu en matèria de Salut, Montserrat Candini. Comín ha convocat els periodistes per fer unes declaracions als passadissos del Parlament després que la portaveu del Govern, Neus Munté, intentés tancar ahir el tema en afirmant, a la roda de premsa de Consell Executiu, que "no sobra ningú enlloc".

El conseller s'ha limitat a fer una declaració i ha deixat els periodistes sense possibilitat de repreguntat la qual cosa ha provocat malestar en els representants dels mitjans. El titular de Salut ha afirmat inicialment que "no puc estar més d'acord" amb Munté i ha considerat que les declaracions de la portaveu han estat objecte "d'algunes interpretacions que s'han fet".

"Si algú ha interpretat t que la consellera Munté demanar rectificar el conseller Comín, potser no ho va sentir bé, no hi ha cap petició de rectificació", ha afegit. "Ja sabem perfectament qui és qui ha de rectificar" perquè "no es pot donar suport al Govern i estar en contra del Govern" ha insistit. "Això ho entenen els nens de P-3", ha reblat.

La portaveu del Govern va afirmar que "és un tema absolutament tancat" i va assegurar "el Govern considera que no sobra ningú enlloc". Munté va afirmar que Comín "se sent plenament amb el suport del grup de Junts pel Sí i treballa per desenvolupar un pla de govern que és fruit d'un mandat electoral".

Toni Comín
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 botifler1914, Sinitaca, 20/10/2016 - 11:34

El govern dels millors!!!!

Dale Comín que vamos bien.

#9 lucas, bcn, 19/10/2016 - 21:33

CATALANS¡¡¡¡¡......CATALANES¡¡¡¡......que esperabais de estos impresentables de ERC y CDC??.....se sacaran los ojos....y te los sacaran a ti....

#8 pers, tortosa, 19/10/2016 - 19:49

Desde luego que juntar ex-Convergencia con ER es juntar agua y aceite.30 años de prácticas patrimoniales hace a los ex-C, inhá biles para cualquier pacto social y democrático.Y el historial de corrupcion en la Sanidad del pasado responde a esto.Hay mucho dinero en este negocio

#7 Artur, Tarragona, 19/10/2016 - 17:42

Tota la gent que conec dins del món sanitari coincideix en considerar aquest personatge com un "impresentable" sense cap mena de currículum en la sanitat i sense cap mena de recursos per a tractar els temes de comunicació i gestió.

#6 Jep Sindreu, Barcelona, 19/10/2016 - 14:51

Tots els meus amics Farmacèutics ometges que han tractat amb aquest senyor, diuen que és un inepte. Per cert, siguin independentistes i no independentistes. Tots coincideixen.