Publicitat
Política · 21 de Març de 2022. 22:59h.

Ponsatí acusa Tardà de "manipulació absoluta"

L'exconsellera retreu a Xavier Graset que reprodueixi "aquest missatge"

Ponsatí acusa Tardà de "manipulació absoluta"

L'exconsellera Clara Ponsatí ha acusat l'exdiputat d'ERC, Joan Tardà, de "manipulació absoluta" pe les declaracions que ha fet en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 i ha retret al presentador del programa Més 324 de TV3, Xavier Graset, que hagi reproduït les declaracions.

Ponsatí ha afirmat que "això és una manipulació absoluta i m'abstindré de fer cap més comentari" i ha dit a Graset que "trobo estrany que necessiteu reproduir aquestes imatges i aquest missatge perquè el trobo francament pobre, però no entraré a discutir-ho". "No sé qui és aquest senyor i no m'interessa gens", ha reblat.

L'eurodiputada de Junts, d'altra banda, també ha fet referència a les crítiques del portaveu d'Esquerra al Congrés sobre els suposats contactes russos de l'entorn de Carles Puigdemont i ha qüestionat Gabriel Rufián com a "company de viatge". "El senyor Rufián sí que sé qui és, però les crítiques que pugui fer donen crèdit a la caverna", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Eric, Barcelona, 22/03/2022 - 13:54

Ponsati vosaltres sou la verdadera CAVERNA

#14 Lobisome, BCN, 22/03/2022 - 13:26

Pero si reprocha a Tardá "manipulación" entonces, exactamente, qué dijo Ponsatí? Que por Cataluña merecía la pena dar la vida? Quién? o estaba hablando de ella misma? Es ella quien está dispuesta a morir por Cataluña? Está dispuesta a morir... pero sale por patas para no ir a juicio? en serio? Más entrevistas a Ponsatí hacen falta creo yo.

#13 Marc de Vich, Vich, 22/03/2022 - 13:06

Acostumbrados a vivir del cuento y a no hacer nada de nada en toda su vida, si hubiese trabajado, como economista, en una granja de aves de corral o de producción láctea, o algo útil, aún se le podría dar algo de confianza, pero no, como todos los suyos a vivir de cuento, 6 trabajillos publicados, buenos amiguetes, victimismo, y ya

#12 Arnat, Barcelona, 22/03/2022 - 10:45

M'ha costat veure el video doncs està editat pels infectes de tvRes i el fanatic presentador parlant "d'exiliats" quan son uns fugits covards. Aquesta es la més resentida que tant de bo veiessim enmanillada entre dos guardies civils. Incapaç de fer front a les veritats que el duo d'erc li ha fet, es consumeix en la rabia propia d'una amargada.

#11 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 22/03/2022 - 10:34

(Ponsatí: "El señor Rufián sí sé quién es, pero las críticas que pueda hacer dan crédito a la caverna")
Y por eso es un BOTI...FLER, se ha salido del guion SECESIONISTA y ya no me interesa.