Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2019. 08:55h.

Ponsatí admet que el Consell de la República no fot ni brot

Reclama "començar a fer acció política de manera una mica més intensa"

Ponsatí admet que el Consell de la República no fot ni brot

L'exconsellera Clara Ponsatí, en una entrevista a El PuntAvui, admet que el Consell de la República es mou "poc" i reclama "fer activitat política de manera més intensa". També considera que "ara mateix no hi ha cap motiu per donar suport a la governabilitat d’Espanya en general ni al candidat Sánchez. D’entrada, no veig quin guany en podem obtenir; tots són per a ells. I per què els hem de fer cap favor?".

"És evident que si ell vol resoldre aquest conflicte polític, no pot haver-hi gent a la presó. És un punt de partida imprescindible, i s’han d’estudiar les eines per fer-ho possible. Amagar-se darrere la pretesa independència de la justícia és una excusa de mal pagador. Es poden fer moltes coses, perquè és clar que la repressió no ha parat i continua, i els socialistes no estan fent res per aturar-la; ans al contrari", lamenta.

D'altra banda, fa referència al Consell de la República i admet que "es visibilitza a canvi de moure’ns poc. Té potencial, però l’hem de demostrar, i de la manera que s’ha posat en marxa no ha generat prou confiances. El grau d’adhesions no ha estat tan potent com hauria d’haver estat, i és un peix que es mossega la cua. Ara ha de donar veu als inscrits i posar-se en marxa com el que diu que és, i començar a fer acció política de manera una mica més intensa". ponsa.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pepe, andorra, 18/12/2019 - 21:48

pues menuda novedad, aun no he conocido un separata q trabaje.

#8 botifler1914, Waterpus, 18/12/2019 - 12:57

Ponsatí admet que el Consell de la República no fot ni brot...

Mejor, que siga así muchos años.

#7 La nova democràcia, Girona y sus pueblos, 18/12/2019 - 12:26

Ens haviìen explicat que la Democràcia era el govern del poble i els seus representants eren gent treballadora que pencava per als ciutadans. Doncs no, ara veiem que sols serveix per que una colla força nombrosa visquin d'alló més be sense fotre ni brot. O sigui mantenim una colla de ganduls als que paguem per tocar-se els collons o la Kartofel.

#6 arm, figueres, 18/12/2019 - 11:38

el consell de la republica va de farol,

#5 Montserrat, Barcelona, 18/12/2019 - 10:50

https://www.dolcacatalunya.com/2019/12/concejales-llorando-y-fugandose-disfrazados-de-camilleros-diputados-huyendo-por-las-cloacas/
Tot son iguals, ho porten a la sang desde els seus avantpassats. Molt valents per fer el gallito amb un microfon sermonejant al ramat, pero a l'hora de la veritat s'amaguen i fugen emulant la covardia d'una rata.