Publicitat
Política · 2 de Juny de 2021. 09:01h.

Ponsatí dubta del "ho tornarem a fer"

L'exconsellera lamenta "la intervenció política" dels presos

L'eurodiputada i exconsellera Clara Ponsatí ha criticat l'eslògan de l'"ho tornarem a fer" perquè "no se sap què vol dir" i en una entrevista al programa Tot es mou de TV3, a més, ha remarcat que "no tots l'anuncien".

Ponsatí ha dit que "no estic contenta de la intervenció política que han tingut els presos" i ha afegit que "no ha estat cap encert dels partits posar a les seves mans la direcció de les decisions polítiques que s'han pres els últims anys quan eren a la presó".

També ha qüestionat la mesa de diàleg amb el Govern espanyol i ha afirmat que "a mi tan se me'n dóna qui segui a la taula de diàleg". En aquest sentit, ha denunciat que "la reivindicació del referèndum de l'1 d'octubre no està a l'agenda de cap dels partits que tenen representació al Parlament".

L'exconsellera ha assegurat que "no em satisfà" l'acord del Govern entre Esquerra i Junts per Catalunya perquè "no hi ha res concret que ens faci pensar que avançarem cap a la independència".

Clara Ponsatí ha assenyalat que "hi ha desitjos de fer política d'això i d'allò" i ha destacat que "si tinguéssim les eines per materialitzar-los, potser no ens cal la independència". "No ens vam posar a reclamar-la perquè vam arribar a la conclusió que el Govern no tenia eines per governar els catalans? Aquí hi ha una contradicció que jo no l'entenc", ha reblat.

Finalment, ha assegurat que "a mi aquesta contradicció ningú me l'ha sabuda explicar i em sembla que clama al cel". "Al final això és una renúncia i les renúncies es poden vestir de moltes maneres, però a mi aquesta disfressa no em convenç", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#39 Argonauta, Argos, 03/06/2021 - 14:19

Cada uno puede tirarse los pedos mentales que quiera; pero de ahí a llevarlos a la práctica hay un trecho (y un "exili", señora).

#38 Sergi, Bcn , 03/06/2021 - 05:58

Pensaba que era Galindo...

#37 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 03/06/2021 - 00:15

¿A quien le importa lo que diga esta mujer? pregunta seria

#36 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 02/06/2021 - 21:58

Viendo la cara de la abuelita de Caperucita, que recogía nueces por el bosque, puedo asegurar que ella no lo volverá a hacer.

#35 El Sifoner, Castelló, 02/06/2021 - 19:05

Ponsatí: (...Aquí hay una contradicción que yo no la entiendo")
Una no, aquí hay muchas contradicciones, la suerte que tenéis que vuestros acol itos no se cuestionan nada de lo que hacéis, el día que aunque sea por aburrimiento empiecen a darse cuenta de todas las contradicciones, ese día se acabara la historia para vos otros.