Publicitat

Un tribunal d'Edimburg li comunica la retirada de la euroordre: "vostè és lliure d'anar-se'n"

Ponsatí, lliure

Ponsatí, amb el seu advocat (foto: TV3)

Un tribunal d'Edimburg ha decretat la llibertat sense condicions de l'exconsellera d'Ensenyament Clara Ponsatí després que el magistrat del tribunal Suprem Pablo Llarena va retirar dijous l'euroordre de detenció i entrega a Espanya dels polítics independentistes a l'estranger arran de la decisió de la justícia alemanya d'extradir Carles Puigdemont només per malversació i no per rebel·lió.

El jutge Nigel Ross del Tribunal d'Edimburg ha anunciat la retirada de la petició d'extradició: "Vostè és lliure d'anar-se'n", li ha dit. L'exconsellera ha comparegut als jutjats d'Edimburg, la capital escocesa, on se li ha comunicat la retirada de l'euroordre de detenció espanyola per la seva participació en el referèndum de l'1 d'octubre.

A l'inici del procés, el març passat, el jutge havia decretat que Ponsatí, de 61 anys i que es va lliurar voluntàriament, estaria en llibertat a Escòcia amb l'única mesura cautelar de la retirada del seu passaport, que ja ha recuperat.
 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 ., ., 24/07/2018 - 13:51

Su irritante abogado ahora harà menos bolos por TV3

#5 Antonio , Vich, 24/07/2018 - 09:25

La cara del abogado es un poema. Se me ha acabado el chollo.

#4 Albert, Blanes, 23/07/2018 - 17:45

Vine cap a Espanya iaia vine, que tindrás una estada a un lloc molt maco amb vistes a tot l´empordà.

#4.1 Veciana, Barcelona, 23/07/2018 - 18:43

No,potser que torni a Bèlgica,allà són molt moderns i progressistes,i com que ja té certa edat potser li interessarà la política belga d´eutanàsia.

#3 Marti, Barcelona, 23/07/2018 - 17:20

Aquesta ja pot venir i explicar al jutge que tot plegat va ser una jugada de poquer, i quedarà exempta perque aquell joc no està penat...altra cosa es que aquesta jugada hagi produit el trencament de la societat, la fugida de tres mil empreses i el desprestigi de Catalunya. Si es tant patriota que torni i doni la cara, encara que la tingui dura

#2 Capit@n España, The broquil is over, 23/07/2018 - 17:17

"No me diga adiós, Sra Ponsati, digamé: Hasta pronto" jajajajajajajaja