Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2020. 11:10h.

Ponsatí no s'afilia al partit de Puigdemont

"JxCat no m'acaba de fer el pes"

Ponsatí no s'afilia al partit de Puigdemont

L'eurodiputada de JxCat Clara Ponsatí, ha afirmat que no veu "clar" i que "no m'acaba de fer el pes" el projecte polític del nou partit de Carles Puigdemont perquè "no estan fent una proposta prou concreta" per assolir la independència. Ponsatí, en una entrevista publicada aquest diumenge a El Punt Avui, ha explicat que no s'ha afiliat al nou partit de l'expresident per aquest mateix motiu.

L'exconsellera d'Educació ha justificat que no s'hagi afiliat a la formació de Puigdemont "perquè no veig clar el projecte polític, no m'acaba de fer el pes. No estan fent una proposta prou concreta sobre els propers passos per assolir la independència".

"Vaig optar per no afiliar-me a aquest partit, però evidentment que n'hi parlo. Tinc la meva opinió sobre l'evolució del programa polític d'aquesta força política, però tampoc no tinc gaire més a dir" ha apuntat Ponsatí.

L'eurodiputada de JxCat també ha admès que "el conflicte" català "només es coneix superficialment" a Europa. Ponsatí, preguntada sobre el coneixement de la situació política a Catalunya ha apuntat també que "se'ns coneix més que no pas fa sis anys; així i tot encara hi ha gent que, si bé recorda el conflicte pels esdeveniments de fa tres anys, ho veu com una cosa passatgera" ha reconegut.

Ponsatí també ha manifestat en l'entrevista que les càrregues policials de l'1-O són "els fets més violents a l'Europa occidental des de 1945". L'eurodiputada ho argumenta assegurant que "ho faig en relació amb el nombre de persones implicades i la xifra de forces policials desplegades". "És un dels episodis de violència més brutal exercit contra civils des de final de la guerra" ha dit.

"No trec gravetat ni importància a altres incidents amb morts i on les agressions eren de gent armada; el nostre va ser amb cops i algun tret de bala de goma, i afortunadament no hi va haver víctimes mortals. Això no treu que fos un episodi d'una violència insòlita en un estat que es ven com una democràcia exemplar" ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#19 El Sifoner, Castelló, 16/11/2020 - 10:40

Dicen querer ser libres, pero cada vez son mas presos de su propio odio y eso se nota en su mirada.

#18 Jesús Méndez, BCN, 16/11/2020 - 09:20

Hay más violencia en su mirada y en su risita de hiena pánfila que en todas las hostias que dio la policía el 1-O, el 99,9% bien dadas.

#17 Sergi, Bcn, 16/11/2020 - 00:29

Que tipa más siniestra..

#16 A., Barcelona, 16/11/2020 - 00:28

En Roman Paladino que diuen els castellans, a aquesta senyora o no li han ofert prous diners o no va prou amunt a les llistes (si fa no fa, és el mateix).

#15 Figueras, Figueras, 15/11/2020 - 23:52

Decir que ibas de farol no ha sentado bien a tu exjefe, ¿te ha dejado sin cargo y sin € verdad? Aiiiii, siempre te puedes ir del juzgado al cielo.