Publicitat
Política · 16 de Març de 2020. 16:24h.

Ponsatí rectifica

Al·lega que era una "crítica sarcàstica"

Ponsatí rectifica

L'exconsellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, ha demanat excuses a Twitter pel comentari que va fer ahir "de Madrid al cel". "Tinc germanes vivint a Madrid. Ahir vaig esborrar una crítica sarcàstica i indignada a la gestió de la crisi per part del govern espanyol. Amb aquest fil m'excuso a la gent de bona fe que s'ha sentit ferida, i responc a les interpretacions interessades", ha exposat.

Ponsatí ha expressat que "és inacceptable que en lloc d'ordenar el confinament i aïllament total de les zones de més risc, com han fet tots els països amb una situació semblant i el Govern a Igualada, es dediquin a fer campanyes publicitàries de nacionalisme espanyol per lluitar contra un virus".

L'exconsellera veu "inacceptable" que, "no només no es confini Madrid sinó que es prohibeixi que els catalans puguem confinar-nos per tal de reduir la mobilitat i protegir-nos, que és el que fan tots els països sota criteri científic: estem parlant de la nostra salut!"

També critica que el Govern espanyol "no deixa que els catalans puguem prendre mesures com Dinamarca o Portugal" i "exposa també a la seva pròpia gent treballadora, com hem vist amb les imatges del metro de Madrid absolutament ple de gent. Precisament per això, PP i Vox han aplaudit Sánchez".

Finalment, Clara Posatí demana als mitjans que "expliquin ara la intenció real" del seu tuit. "Aquesta gestió és una irresponsabilitat per tots els treballadors, i crec que aquí s'explica prou bé el perquè", conclou.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#35 Pep, BCN, 17/03/2020 - 13:26

Pero tú tienes estudios piltrafilla.

#34 José Quinta, LH, Tabarnia, España, 17/03/2020 - 09:18

Y lo de la propaganda patriotera, ya es de escándalo. Y la propaganda para la secesión, qué? Según tú, Ponsatí, en realidad todo fue un farol. Y os gastais toda esa pasta, tiempo y recursos para un farol? O no lo era? Porque según os conviene, separatas, lo del "procés" fue un farol o una revolución. En qué quedamos, jeta?

#33 José Quinta, LH, Tabarnia, España, 17/03/2020 - 09:03

En el Reino Unido, donde te has estado escondiendo hasta hace poco, no hay confinamiento. Por qué no los criticas ahora? Crees que vas a necesitar volver allí, tarde o temprano, jeta?

#32 Sarola, Castelldefels, 17/03/2020 - 07:25

¡ T'esperem amb candeletes !. Estem desitjant que la Justicia del Regne de España et detingui. Llavors riurem.

#31 atl.lota, pineda, 17/03/2020 - 00:43

RECTIFICA???? Aquets que ens ensenyaren que NI OBLIT NI PERDO, Ara doncs que es mengi la seva medicina. NI OBLIT NI PERDÓ CLARA, Que te quedi clar, Mos ho ensenyareu VOSALTRES. No rectifiquis que ja us coneixem bretols