Publicitat

El PSC reclama que CiU reactivi la llei de barris

Por al contagi

Una imatge d'arxiu dels incidents a Londres

El diputat socialista Roberto Labandera ha indicat que "incidents violents a grans ciutats són una seriosa advertència per al Govern d'Artur Mas pel que fa a polítiques socials i per a la política de barris en particular; el conseller Lluís Recoder ha de rectificar ja la seva postura”.

"Per evitar climes de fractura social cal actuar en els barris de les nostres ciutats de manera decisiva i continuada”. "La manca d’inversió, la pobresa, la marginalitat, la retallada en serveis socials i la desocupació” són alguns dels factors que poden provocar reaccions violentes a les societats, segons Labandera.

El dirigent del PSC ha reclamat al Govern que "activi el Pla de Barris i torni a posar en marxa el Programa en la seva totalitat”. Ha advertit que "és una mesura que no es pot abandonar, i el Govern està a temps de fer la convocatòria de l'any 2011, així com de tornar a convocar als ajuntaments per tal que presentin els seus projectes”, ha indicat. “Ens hi juguem el futur del país en els barris de Catalunya, no els podem abandonar a la seva sort", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#14 pers, tortosa, 12/08/2011 - 13:29

las soluciones expeditivas,si somos realistas,son imposibles,dentro del mundo en que vivimos,con la UE,la ONU y el euro,Expulsar a la brava a los emigrantes,es ponerse en el ostracismo mundial.Por eso,los extremismos en este caso no sirven.Sentido común,lejos del buenismo de la izquierda es mejor

#13 ramon, girona, 11/08/2011 - 10:20

Estan retallant amb sanitat, amb els nostres jubilats que han cotitzat tota la vida ,pero com mes conflictes hi han amb els inmigrants en un poble o ciutat mes recursos i mes ajudes els hi donen. NOMES HI HAN DUES SOLUCIONS UNA ES VOTAR MASSIVAMENT A PXC I L´ALTRE ES EXPULSIONS MASSIVES DE NO INTEGR

#12 ramon, girona, 11/08/2011 - 10:17

A Salt i destinen molts diners per a la integracio i aquest diners no serveixen per a res. Continuen els mateixos problemes de violencia ,delinquencia , inseguretat etc. A sobre a n´els autoctons et miren an cara de despresi i rabia.

#11 ramon, girona, 11/08/2011 - 10:13

A mi en fan molta gracia tota aquests que diuen que si a PXC nomes hi han inmigrants espanyols i que son uns faixistes . Dons jo conec a molta gent que son catalans i catalanistes que votan a PXC,ja que no es un problema de identitat sino de convivencia ,de delinquencia de inseguretat.etc

#9 xxv1918, BCN, 11/08/2011 - 08:35

La Llei de Barris representa una despesa brutal tant per la Generalitat com per ajuntaments q paguen el 50%, a part d'haver-hi molts indicis de mangoneo a darrera i que a molts residents dels barris no els agraden les reformes i els canvis que sovint són per lluïment de polítics i tècnics.