Publicitat
Política · 31 de Gener de 2023. 22:25h.

Por de Maragall a no arribar a alcalde

Ja cita el seu germà Pasqual per tornar a la "Barcelona referent"

Por de Maragall a no arribar a alcalde

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha fet referència al seu germà i exalcalde de la ciutat, Pasqual Maragall i ha aprofitat el primer acte de precampanya carregant contra "el pèndol" Trias-Colau.

Maragall s'ha compromès a assumir "l'actitud i l'ambició del seu germà per tornar a la "Barcelona referent a Catalunya i al món". "La Via Maragall és la de la Barcelona que sap on va, la de projectar una ciutat que és referent al país i al món, però que no deixa a cap barceloní enrere", ha defensat.

"El llegat de Trias va ser Colau; el llegat de Colau és una Barcelona enfadada i dividida", ha alertat l'alcaldable d'ERC, que proposa tornar a la Barcelona "referent". "Jo proposo trencar el pèndol", ha reblat.

Ernest Maragall, que ha compartit escenari amb el president de la Generalitat Pere Aragonès, ha demanat no caure en l'intent de "reduir" el debat de la ciutat a Trias o Colau i ha defensat forjar una "gran aliança" entre banda i banda de la plaça de Sant Jaume. "Som aquí la Generalitat del present i la Barcelona del futur immediat. Venim a fer la suma intel·ligent i potent de capacitats i estratègies", ha sentenciat.

Aragonès, per la seva banda, ha dit que "cal recuperar un projecte de ciutat per a tothom i aquesta és la via, la via Maragall, perquè Barcelona torni a creure-hi, perquè recuperi tot el seu orgull, tota l'autoestima de ser ciutadà de Barcelona".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#22 David, Mataro, 02/02/2023 - 13:32

Todo llega, a unos antes y a otros mas tarde. Y cuando se trata de esta gentuza, ¡¡¡¡fiesta !!!!!

#21 Tabarnés puro, Barcino , 01/02/2023 - 20:41

No voy a decir todo lo que opino de este repugnante chaquetero arribista porque me censurarían.

#20 El azote de los necios, Barcelona ( España ), 01/02/2023 - 13:51

Este miserable es quién es por el voto de cientos de miles de catalanes españoles que le dieron peso durante su estancia en el PSC... ahora que se han descubierto sus verdaderas y ocultas intenciones, ni agua..... falso, hipócrita.

#19 Onofre de Dip , Vigo , 01/02/2023 - 13:19

Bueno, en el Museu Egipci de la Fundació Arqueològica Clos siempre encontrará un refugio. En la sección de momias, por más señas.

#18 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán..., 01/02/2023 - 12:31

¡Pobre Barcelona...! El Tete recordando su época del PSC... estaría mejor jugando a la petanca con el Sánches. La Colau ahora dice que ¡separatista no es...! El yayo Trias, aunque tenga voz de carraca, pues que mas vale malo conocido... y Collboni como buen sociolísto, ni chicha ni limoná...

Algú amb una mica de seny...?