Publicitat
Política · 5 de Gener de 2011. 14:35h.

Portabella accepta fer primàries amb Laporta

"En unes primàries es pot presentar qui vulgui. Si se'n fan jo em presentaré"

Portabella accepta fer primàries amb Laporta

Portabella i Laporta, en una imatge d'arxiu

El president de la federació d’Esquerra Republicana de Catalunya a Barcelona, Oriol Amorós, ha reconegut que si cal, es faran primàries per triar el candidat a l’alcaldia de Barcelona. En declaracions al programa El Dia a la COM, ha argumentat que des d’Esquerra “estem parlant amb tothom que vulgui aquest canvi, no només amb el senyor Laporta”.

Per Amorós, la tria del candidat no ha de ser cap escull, atès que “si algú diu, és que nosaltres tenim un Sant Crist molt gros, doncs que es presenti a primàries”.

Preguntat via twitter sobre si "les primàries de les que parla l'Oriol Amorós estan obertes a Laporta?", Jordi Portabella ha assenyalat a e-notícies que "en unes primàries es pot presentar qui vulgui. Si se'n fan jo em presentaré".

D'altra banda, sobre les eleccions municipals, Amorós ha dit que “ja ningú dubta que l’Ajuntament de Barcelona no té projecte de ciutat. Nosaltres ja ho vam dir fa 4 anys. El problema és que encara tampoc sabem quin és el model que la dreta defensa per Barcelona”.

Qui ha estat secretari d’Immigració en el Govern de José Montilla, també ha aprofitat per analitzar les primeres retallades de personal i conselleries dutes a terme per Artur Mas al Govern de la Generalitat.

“Per tenir una administració eficaç la clau no és tenir menys gent que decideixi, sinó més gent que es responsabilitzi de les seves coses”, diu Amorós. “Ara hi haurà menys centres de decisió, estarà tot més centralitzat. Ja li dic ara que passarà: que tot anirà molt més lent”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 pep, manresa, 09/01/2011 - 02:13

Martí Ribes (Barcelona), em sembla que ets tú el pixa-pins egocèntric que només surts de la teva ciutat per anar a xafar neu o a "caçar" (ha, ha, ha, quina rucada) bolets, queda clar que quan parlo de tripartits municipals em refereixo també i principalment a Manresa

#36 Carles, Barcelona, 07/01/2011 - 12:55

Clar tots junys, per assegurar-se que Portabella torni a sortir. Apa home!

#35 Jordi Tallaferro, Barcelona, 07/01/2011 - 11:45

Ara sembla que l'alcaldable de CDC proposa fer obres a la diagonal i gastar´hi el pressupost que Barcelona no té. Comenceu a fer la llista de constructors amics de CiU per si de cas. Cal més acció social i ajudar la gent empobriida pels empresaris i banquers. Evitem el neofranquisme.

#34 jordi, barcelona, 07/01/2011 - 09:30

Molt bona idea fer primàries: és un bon cop medàtic i és molt repúblicà. I per cert deuxeu de dir si en Portabella o en Laporta son una cosa o una altra, treballeu per l'independència de la nació i voteu aquí un plagui a les premiaries, però si us plau respecteu els resultats surti qui surti

#33 Jordi, Barcelona, 06/01/2011 - 19:40

Martí, sols dir-te dues coses primer que en Portabella sí que ha fet feina i molta: donar al suport al PSOE de Catalunya. Segon el teu discurs sobre el mitjans de comunicació et delata com alliberat a sou de la cupula d'Esquerra. Aprofita que aviat aniràs al carrer !