Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2011. 11:32h.

Portabella acusa López Tena "d'espanyolitzar" el Parlament

Per fer "un traspàs de la marrulleria de las Cortes” a Catalunya

Portabella acusa López Tena "d'espanyolitzar" el Parlament

Portabella

El regidor d’Unitat per Barcelona a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, en una entrevista al programa El Dia a la COM, ha acusat el diputat de SI, Alfons López-Tena, d’haver fet un “traspàs de la marrulleria de las Cortes al Parlament” en titllar de “mamarratxa” i “cosa” la presidenta de la Cambra, Núria de Gispert.

Malgrat no compartir la prohibició que la presidenta va fer d’expressions referents a un espoli d’Espanya, origen del conflicte, Portabella ha considerat que la resposta de López Tena és forassenyada i suposa “un procés d’espanyolització del paper dels diputats”.

Jordi Portabella també ha acusat el grup municipal del PP de posar per davant els seus interessos de partit als de la ciutadania al demanar un pacte en exclusiva amb CIU a l’Ajuntament de Barcelona. Sobre l’incompliment de la promesa electoral de l’alcalde Xavier Trias perquè les motos poguessin circular per carril bus, Portabella l’ha acusat “d’apuntar-se a un bombardeig” i espera que li “passi factura”.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#38 angel, cardedeu, 06/12/2011 - 00:03

el procés d?espanyolització del paper dels diputats?.
vau començar vosaltres ERC

#36 Ramon.cat, Barcelona, 05/12/2011 - 10:19

Millor ser independents lluitant amb les seves armes que seguir 300 anys més amb seny i sota el seu jou. Portabella no has espanyolitzat tu amb el teu partit duran 7 anys? Això si amb aparença de seny i seriositat, que a la fi ha acabat amb rauxa, però de mal gastar diners, festes i borratxera.

#35 Pep, Lleida, 04/12/2011 - 02:23

Aquest argument no cola. Mentider.

#34 Javier, Soria, 03/12/2011 - 15:36

Dices que no tragas a los españoles, no tragas a 38 millones más los catalanes que sean españoles, esos 38 y pico roban y matan a Cataluña. ¿No tienes ningún amigo español que no te haya robado o matado? Pobrecito. ¿No te estará matando tanto odio?. Viaja por el resto y harás algún amigo.

#33 pepe, andorra, 03/12/2011 - 00:15

Q alguien le diga q a la mayoria de personas de Cat., lo q diga les importa un huevo.