Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2011. 11:15h.

Portabella aposta per Bosch

Considera "surrealista" la proposta de Ridao i li recorda els seus mals resultats electorals

Portabella aposta per Bosch

Portabella, amb Bosch, en una imatge d'arxiu

El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha elogiat Alfred Bosch per "encapçalar amb èxit una consulta ciutadana a Barcelona que tothom donava per fracassada".

Portabella ha contraposat aquest "èxit" organitzatiu amb els successius fracassos electorals d'ERC iniciats amb les eleccions generals del 2008, quan l'actual secretari general republicà, Joan Ridao, va encapçalar la candidatura, ha recordat.

"En aquest últim cicle electoral la tendència de vots sempre ha estat a la baixa", ha assenyalat Portabella referint-se a les comicis generals de 2008, els autonòmics de 2010 i les eleccions municipals del passat 22 maig.

Portabella ha remarcat que "cap dels tres resultats és bo" i ha manifestat que "seguir amb el mateix cicle" suposaria "un error".

El líder d'ERC a Barcelona ha instat a "els candidats" a "fer una reflexió sobre què és el que necessita el partit més enllà dels seus interessos" i ha apel·lat a escoltar "el que es demana a nivell de ciutadania".

Finalment, Portabella ha titllat de "surrealista" la proposta de Joan Ridao perquè Bosch encapçali la candidatura d'ERC al Senat i que abandoni així la carrera cap al Congrés

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Martín Martínez Mart, Múrcia, 02/09/2011 - 19:48

Comparar la gestió de les consultes am la gestió d'un partit que aspira a governar, (...........), és com comparar la gestió del Barça amb la gestió d'una ciutat..
Atenció!... Els que tenen èxit organitzant festes, sovint són gestors mediocres...

#11 Montse, barcelona, 02/09/2011 - 09:42

Que us pensàveu que hi havia darrera de la moguda de'n Junqueres i Bosch: Il.lussos!. PORTABELLA i AMORÖS que volen convertir ERC en una sucursal de Barcelona. Ulls oberts nois-noies!. Ja veureu l'Executiva que propossen. Com pot parlar de mals resultatsell, precisament ell!

#9 Lubov, Bcn, 01/09/2011 - 19:19

I aquest vividor d' en Portabella, exponent referencial de la casta parasitària, que no ha tingut mai una feina al mon real, al sector privat, ara vol donar lliçons a la parròquia? I no dimiteix x la desfeta electoral seva a Bcn? Quin barrut.

#8 JOAN, Barcelona, 01/09/2011 - 17:25

Ho tinc clar darrere bosch hi ha portabella, votaré RIDAO

#7 Un militant d'ERC, Sant VIcenç dels Horts, 01/09/2011 - 16:06

Veient el que diu en Portabella, ara ja ho tinc clar. Votaré Ridao.