Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2009. 13:18h.

Portabella demana un tracte "adequat" per a Carod

La forma com se li ha comunicat la decisió "és millorable"

Portabella demana un tracte "adequat" per a Carod

Portabella, fent declaracions amb Puigcercós al darrera

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha dit que Puigcercós "busca una composició que afavoreixi el seu resultat. I hi ha persones que han tingut una trajectòria i una importància i han de ser tractades de manera adequada", en referència a la desició de Puigcercós de prescindir de Carod. En aquest sentit, ha manifestat que la forma en què se li ha comunicat al vicepresident que no anirà a les llistes "és millorable. Deu dies abans d'anar a un cap de setmana llarg a Núria on s'escollirà com a candidat Joan Puigcercós, era millor que hi hagués hagut una conversa llarga que permetés fer-ho amb tota la força i l'entusiasme i després resoldre les situacions que sorgissin amb benefici pel partit."

En una entrevista a El món a Rac-1, Portabella ha assenyalat que la reacció de Carod "em sembla la reacció d'un bon polític, que té un bon discurs i que ha estat capaç d'evolucionar l'independentisme contemporani. Cosa que, amb el temps, se li reconeixerà" i ha afegit que "estic segur que Carod tindrà importància en el si del partit i de la societat catalana". Per últim, ha dit que "no veig Carod ni fora del partit ni a Reagrupament.cat".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Johan, Sants, 10/10/2009 - 10:08

i jo kel vaig votar un cop en la meva vida i em sento enganyat...el millor tracte es un asil per persones k han perdut el seny,i de pas aneuhi tots els del tgipagtit kens esteu enfonsant en la mes absoluta miseria....fora!beix beix

#2 Kropotkin, Vic, 09/10/2009 - 18:55

Yo no pediría eso. Si le dan el trato que merece la cosa podría ser grave... Una idea sería abrir embajadilla catalana en Tombuktu y enviarlo allí a el solo... (de por vida, claro)

#1 Martí, Barcelona, 09/10/2009 - 15:14

Quines penques, Portabella! Ja us havíeu repartit els càrrecs. Tu, el Carod i tots els vostres trepes sou tan deslleials com miserables.No teniu vergonya. Sou pitjor que els voltors i els xacals. Puigcercós us hauria d\\\'expulsar del partit.