Publicitat
Política · 23 de Gener de 2011. 11:14h.

Portabella descarta que "ERC es presenti sola a Barcelona"

Demana a Solidaritat que "deixin de vetar la gent"

Portabella descarta que "ERC es presenti sola a Barcelona"

Portabella, amb Laporta, en una imatge d'arxiu

L'alcaldable d'Esquerra per Barcelona, Jordi Portabella, vol presentar-se als comicis amb altres forces independentistes, socialistes desencantats i entitats cíviques. En una entrevista a El País ha descartat que "ERC es presenti sola a Barcelona".

En aquest sentit, el candidat republicà ha manifestat que "llevat de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP), estan obertes. Amb els socialistes, caldrà veure com evolucionen les seves primàries, amb Reagrupament, estan dins del previst, Solidaritat Catalana per la Independència ha de moure fitxa".

Sobre la segona proposta que va fer Solidaritat ERC i els CUP, Portabella ha apuntat que "m'ha sorprès que no mantinguin les seves tesis. Solidaridad li va demanar a Reagrupament primàries com a condició per pactar. Nosaltres, en un acte d'humilitat, proposem primàries. I ells volen un nom consensuat i que exclogui ERC. És una manera poc freqüent de negociar, potser no volen arribar a un acord. Nosaltres no els hem vetat, esperem que ells no ens vetin a nosaltres".

Finalment, ha dit que "la proposta de Solidaritat no parla de primàries. No estem disposats a que ens donin gat per llebre. Proposen que les cúpules negociïn. Hi ha un avanç, deixen de vetar les sigles. Ara han de deixar de vetar la gent".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 pep, manresa, 24/01/2011 - 21:00

Pitarra, la llàstima pels que us fa nosa SOLIDARITAT perquè representa l'autèntic independentisme transversal sense embuts és que darrera Joan Laporta hi ha Alfons López Tena, Uriel Bertran, Toni Strubell, Isabel Clara Simó, Patrícia Gabancho, Robert Ara, etc, etc, etc.

#7 Pitarra reagrupat, Can Fanga, 24/01/2011 - 01:03

Cap de llista al Parlament de Catalunya: Joan Laporta. Cap de llista a l'Ajuntament de Can Fanga: Joan Laporta. Cap de llista al "Congreso de los Diputados": Joan Laporta. Cap de llista al Parlament Europeu: Joan Laporta: Candidat a President de la Comunitat de ve? (escala): Joan Laporta.

#6 occidental.cat, Pas de l'ase, 23/01/2011 - 20:30

Com pot dir que Si ha de moure fitxa, quina cara! Li van fer una proposta i la va rebutjar.

#5 pep, manresa, 23/01/2011 - 17:30

capsigrany, fas honor al teu nom, i potser sí que a can convergència cauen engrunes però no és el meu cas, precisament perquè no vull engrunes vaig passar ja fa temps d'ERC i el temps m'ha donat la raó, amb la clau que tenien han anat escombrant les poques engrunes convergents que havien caigaut

#4 Carles, BCN, 23/01/2011 - 14:23

Qui que proposi innovació i regeneració pot pactar amb ER???El meu vot no el tindran.