Publicitat
Política · 19 d'Agost de 2009. 09:49h.

Portabella discrepa d'Huguet sobre reformar la Constitució

També de Puigcercós sobre un eventual tercer tripartit

Portabella discrepa d'Huguet sobre reformar la Constitució

Portabella i Carod, en una imatge d'arxiu

El president del grup d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, discrepa del seu company de formació Josep Huguet sobre la necessitat de modificar la Constitució. En una entrevista a l'Avui, assegura que ell "no" la modificaria, ja que "l'esforç que cal fer per reformar la Constitució és tan gran que causaria un gran desgast a la societat catalana i al final pràcticament no en trauríem res o un límit que tampoc seria suficient. A partir d'ara, el que cal és construir serenament una majoria sobiranista que mostri que els seus objectius van més enllà dels que fixa una Constitució, que va ser feta per no poder ser modificada".

Però el líder de la formació independetista al consistori de Barcelona també discrepa del president del partit, Joan Puigcercós, sobre un eventual tercer tripartit. En aquest sentit, creu que "pronunciar-se ara sobre què passarà d'aquí a un any és prematur. El que cal és fixar unes condicions de pacte amb qualsevol altre partit en què quedi clar que es fa un pas endavant en la construcció nacional de Catalunya. Amb aquestes poques però clares condicions hem d'anar a les eleccions, i després l'electorat ja dirà".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Rocbcn, Barcelona, 19/08/2009 - 18:30

Ja prou d'enganys ERC! Sou responsables de la situació actual. No teniu vergonya, amb tal de mantenir-vos al Poder. La història no us deixarà en bon lloc, fent com heu fet Montilla President.

#7 Meliq Salau, Reus, 19/08/2009 - 17:37

Sí, Jordi. Però has de desmarcar-te amb molta més contundència de l'equip de Puigcercós. De moment, per molts matisos de discrepància que facis només els estàs avalant.

#6 luis, barcelona, 19/08/2009 - 12:26

Huguet proposa reformar la Constitució
YO ME CONFORMARIA CON MUCHO MENOS
que el GOBERN CATALÁ dejara de robar a los CATALANES con el impuesto de sucesiones

#5 Reagrupat, Granollers, 19/08/2009 - 11:53

Molta xerrameca per no res.

#4 Ex votant d'Esquerra, L'Estartit, 19/08/2009 - 11:37

Els d'Esquerra son com la que se n'ha anat al llit amb l'amant i al matí no sap com dissimular-ho al seu marit (els electors). No cal que us hi esforceu, que ja hem demanat el divorci.