Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2011. 10:01h.

Portabella intenta aprofitar l'efecte del 10-A

L'alcaldable d'Esquerra insta a mobilitzar-se per la consulta en el seu spot electoral

Unitat per Barcelona, coalició integrada per Esquerra Republicana, Reagrupament Independentista i Democràcia Catalana, ha posat en circulació un espot viral on es demana el vot Sí a la consulta sobre la independència que se celebrarà a la capital de Catalunya el pròxim 10 d’Abril.

En el vídeo, on no apreixen les sigles d'ERC, es pot veure una successió d’escenes entrellaçades per un missatge “Vota independència”, que actua com un “Passa-ho”. Finalment, el candidat a l’alcaldia per Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, demana a l’internauta “El 10 d’abril, vota independència”. 

Al final de les imatges, l’espot emplaça a l’espectador a acudir a l’acte de suport a la consulta que celebrarà la coalició Unitat per Barcelona el pròxim 5 d’abril a l’Auditori. Tant Esquerra, com Reagrupament, com Democràcia Catalana fan una crida a la mobilització dels barcelonins per expressar lliurement el seu dret de decidir.

Portabella, a l'espot
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 gloria, Barcelona, 03/04/2011 - 20:55

Hemos estado hoy en Pº San Juan-Industria para poder saber y daros apollo y no habia ninguna mesa. donde podemos ir para ello.

#8 Jordi, Barcelona, 02/04/2011 - 18:59

El Portabella per tal de salvar el seu cul és capaç de fer el que sigui, quasevol que el conegui ho sap, Ara que l'anunci fa pena amb aqueixa cara de tonto.

#7 fred, Barcelona, 02/04/2011 - 18:10

Tot el que s'ha de fer per conseva la cadira, pobret Potabella durant anys no sabia el que era la independencia i oh! maravella ara la agafa com el seu salvavides, no fos que algu s'enrecordi que durant aquests anys, no ha fet res de res.

#6 Pere Antón, Terrassa, 02/04/2011 - 17:27

Els que intenten aprofitar el 10-A són els convergents, que volien la consulta al final del 2011 i voten en la intimitat, com Aznar amb el català. Portabella i ERC han estat des del primer dia organitzant la consulta i donant-ne suport, quan ningú en donava 2 duros per tot plegat. Prou mentides!

#5 Carles, Barcelona, 01/04/2011 - 16:43

No és un suport desinteressat, és marketing per mantenir la poltrona. I després, a l'hora de la veritat, donaran suport al PSOE.