Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2009. 15:20h.

Portabella intenta influir en la premsa

L'alcaldable d'ERC per Barcelona recluta gent per escriure comentaris als mitjans digitals

Portabella intenta influir en la premsa

Portabella, amb Puigcercós darrera, en la darrera Diada

La federació d'Esquerra a Barcelona està buscant "voluntaris per difondre la feina d’Esquerra-Barcelona i del Grup Municipal d’ERC als mitjans de comunicació", segons un mail enviat pel responsable de Difusió Mediàtica, Àlex Miquel, als militants del partit republicà i al qual ha tingut accés e-notícies.

"Es tracta de tenir una sèrie de gent disposada a fer una sèrie de tasques de difusió mediàtica que permetran una millor visualització de tot allò que fem", s'afegeix, a més de celebrar que " així naixerà el Grup de Generació d’Opinió d’Esquerra-Barcelona".

Les tasques que es realitzaran des del Grup de Generació d’Opinió són, en primer lloc, les "pluges d’idees i tàctiques en l’àmbit comunicatiu per assegurar l’impacte mediatic de l’acció política d’Esquerra. Com més serem, més idees tindrem".

També es demanarà enviar "comentaris als mitjans de comunicació digitals defensant la nostra tasca en les notícies i fòrums d’Internet que parlin d’Esquerra-Barcelona i del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament". Igualment s'aposta per l'"enviament d’articles d’opinió als diaris reforçant idees-força republicanes, d’esquerres i independentistes". També per a respondre massivament les enquestes que es plantegin en els diaris.

La "difusió de les nostres notícies i missatge pel Facebook" i "l'enviament massiu d’e-mails", seran altres de les tasques, que "estaran dirigides des de la Secretaria de Comunicació de la Federació de Barcelona".  "Els membres del Grup de Generació d’Opinió estaran coordinades i rebran consignes d’actuació periòdicament", s'indica.

"Exemple: 'Vota sí a l’enquesta de l’AVUI: Creus que Esquerra està fent una bona tasca?'"

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 Grup de Generació d?Opinió d\'ERC a BCN, Madrid, 06/12/2009 - 21:25

Oficialment no formem part del govern municipal format per PSOE-PSC i ICV-EUiA, però totes les voltes que calgui el salvarem. Especialment quan es tracti d\'aprovar els pressupostos.

#33 El azote de los necios, Barcelona, 06/12/2009 - 03:19

Lo mejor que le puede pasar a España es que Catalunya se independice. Basta de insultos , basta de traiciones... esta unión es insana. El 53% de la población castellano parlante abandonemos este territorio de traidores y boicoteemosles hasta el final.

#32 pep, manresa, 06/12/2009 - 02:33

Doncs sembla que no ha tingut gaire èxit perquè no es fan sentir, potser perquè tothom es dóna de baixa d'ERC.
Veig per aquí molts independentistes però d'ERC ja no en gaires, molts com jo som ex-ERC
VISCA CATALUNYA LLIURE

#31 Independentista i d'esquerra, Barcel ona, 05/12/2009 - 23:12

Els marits de les dues regidores d'ERC-Federació de Barcelona:l'actual i l'anterior són càrrecs de confiança d'en Portabella

#30 Mario, St Andreu del Palomar - visca la festa major!, 05/12/2009 - 12:38

Doncs a mi el que m\'extranya és que no ho féssin abans. Per tant, realment, la notícia és pobra. Perquè no feu una notícia com ara: "CiU i PSC reben milionades d\'empreses per finançar-se". Això és infinitament més greu.