Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2009. 13:11h.

Portabella no farà com Puigcercós

ERC donarà suport a Barcelona al partit més votat

Portabella no farà com Puigcercós

Portabella donarà suport a la llista més votada

El cap d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ha anunciat que donarà suport a la llista més votada a les futures eleccions municipals. En unes declaracions a"El matí de Catalunya Ràdio", ha assegurat que si la campanya es bipolaritza entre PSC i CiU, qui guanyi serà molt probablement el futur alcalde.

Després d'assegurar que dependrà de com es faci la campanya electoral ha manifestat que "si, com sembla, és molt polaritzada, el vencedor tindrà molt de guanyat per tenir el nostre suport". A les eleccions al Parlament, Esquerra ha optat en canvi, en dues ocasiones, pel PSC malgrat tenir menys vots que CiU.

Pel que fa a l'hotel que Fèlix Millet tenia previst aixecar just al davant del Palau de la Música, Portabella ha concretat els motius pels quals demanen que s'aturi el projecte. Segons ha denunciat, la persona a qui se li confia fer l'hotel és una persona també del Patronat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Mª, Terrassa, 24/09/2009 - 19:12

Aquí es veuen els ideals dels descendents dels Macià i Companys. Tant els fot blanc com negre mentre puguin xuclar de la mamella. Ens ajuntarèm amb els qui guanyin.
Son els mamporreros catalans al servei dels espanyols.

#7 LLUC, BARÇA more than a club, 24/09/2009 - 18:34

I això no val pel Parlament ? Quan ens interessa SI quan no ens interessa NO. ER és un partit de castellers i exterra lliure sense estudis i així ens va (a Catalunya).

#6 Monfort, Granollers, 24/09/2009 - 18:17

O sigui: És igual un alcalde de dretes que d'esquerres, nacionalista català o espanyol. El que importa és la tinença d'alcaldia de Portabella. Està bé que ho deixin clar d'entrada...

#5 Corona de Aragón, Güesca, 24/09/2009 - 18:14

Nosotros daremos apoyo al que sea capaz de devolver bienes ajenos a sus legítimos dueños. Bienes de Aragón para Aragón, no al boicot al cava aragonés

#4 antonio, Mollet, 24/09/2009 - 16:20

El que cal es NO VOTAR CAP PARTIT, VOTAR EN BLANC

TIP DE NACIONALISTES CATALANS TRIBALS