Publicitat
Política · 18 de Juny de 2011. 15:08h.

Portabella s'absté

La Federació de Barcelona cola 47 esmenes

Portabella s'absté

Portabella i Amorós, en una foto d'arxiu

El consell nacional d'Esquerra ha donat per bones 47 esmenes al reglament del proper congrés del partit presentades per la Federació de Barcelona -controlada per Jordi Portabella i Oriol Amorós-. El reglament és fonamental perquè determina la manera com s'escollirà el futur president i secretari general, però també com es modificaran les estatuts.

L'esmentada Federació de Barcelona ha perdut 5 de les 52 esmenes presentades. També ha prosperat la del senador de Girona, Miquel Bofill, que demanava que les seccions locals poguessin delegar la defensa d'una esmena a un militant i no només al president local.

Portabella ha decidit abstenir-se en totes llevat d'aquesta, en veure que resultaria aprovada. El regidor per Barcelona és des de fa uns mesos president del consell nacional.

Tal i com ha explicat el portaveu nacional d'Esquerra, Ignasi Llorente, tant la Comissió Redactora de la Ponència Política com la Comissió Redactora d'Estatuts, previ a elevar les seves respectives propostes al proper Consell Nacional a celebrar el 23 de juliol, realitzaran un treball "d'escoltar tothom i tots els territoris per incorporar al màxim les opinions i propostes". El Consell Nacional d'aquest dissabte també ha donat el tret de sortida a la presentació de candidatures per la presidència i secretaria general d'Esquerra.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Lubov, Bcn, 19/06/2011 - 16:14

Aquests d' Esquerra, ja poden patentar la seva cançó de l' estiu......" la menjadoraaaa, la menjadoraaaa...." cantada al ritme del chiringuito. Colla de vividors.

#6 Qualsevol, Girona, 19/06/2011 - 12:13

Aquesta informació és tendenciosa. De fet només Barcelona i Miquel Bofill van ser els qui varen presentar esmenes al reglament. La resta cap. Afany de protagonisme? Ganes de voler rebentar-ho tot? Diguis també desesparació pq al Portabella i l'Amorós no els vol ningú?

#6.1 Josep, Barcelona, 19/06/2011 - 15:06

Afany de protagonisme? Mes aviat ganduleria de la resta que ni es van llegir el reglament ni es van dignar a fer l'esforç d'aixecar un bolígraf de la taula per a millorar un reglament que afecta a tot el partit. Ja n'hi ha prou d'aplaudir l'apatia i "l'obediencia debida" a ERC!!

#5 Berta, Barcelona, 19/06/2011 - 09:06

Aquest senyor per tal de no perdre la seva poltrona sempre s'ha acostat al sol que més escalfa i en moltes ocasions anunciant una cosa i després ha fet tot el contrari, amb els anys els anem coneixent i aquest senyor fa molts anys que està en l'Ajuntament.

#4 Agustí Solé, Barcelona, 19/06/2011 - 00:31

Han perdut tota la credibilitat i son capaços de dir que canviaran. Tan sols ens els creurem si plegan tots els que forman part de la direcciò i del Consell Nacional. I el Sr. Amorós que no vulgui acumular més càrrecs. Menys funcionaris i més polìtics, senyors.

#4.1 Carme, Mollerussa, 19/06/2011 - 08:38

Les operacions de neteja ètnica que planteja en forma de lliçó no són massa civilitzades.

#3 Un, per ací, 18/06/2011 - 22:55

Us informen molt malament. El Portabella no s'ha abstingut ni votat en blanc a cap esmena. A la majoria hi ha votat a favor, i no s'han aprovat, però no ha estat esperant què sortia per decidir si votar o no. No sé qui us informa, però és evident que no era a la sala. Jo sí que hi era.