Publicitat
Política · 14 de Maig de 2010. 11:01h.

Portabella s'acosta a Trias

L'alcaldable d'ERC està per "la renovació" després d'haver donat suport al PSC durant dos mandats

El president del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, en declaracions a Comunicàlia, considera que la situació actual de crisi econòmica i de l’estat del benestar ha de comportar “canvis en la manera d’enfocar la política”.

En aquest sentit, creu que a l’Ajuntament de Barcelona hi ha d’haver “una renovació”, i ha demanat als socialistes que es prenguin “un temps de descans i reflexió” perquè “quan portes 30 anys i escaig a l’Ajuntament, o 23 anys a la Generalitat, ho necessites”.
 
El líder d’Esquerra al consistori barceloní també ha declarat que, aquest dimecres, es va decantar per votar per l’opció C en la consulta sobre la Diagonal perquè vol una avinguda que barregi elements de la A i de la B, tot i que “les dues tenen mancances”.

En aquesta línia, Portabella opta per una tercera opció que "contempli un transport públic flexible com el bus, l’ampliació de les voreres i la segregació del carril bici". “No ens hem trobat còmodes amb cap lletra, i no podíem fer l’excentricitat de proposar que ens fessin una opció D que ens anés bé”, ha declarat.

Hereu i Portabella, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 torribera, bcn, 15/05/2010 - 11:31

Més bé s'allunya d'Hereu i agafa el cami de la poltrona. Que el cul a la fresca dona mal de cap i de panxa.

#6 Jordi, Barcelona, 15/05/2010 - 09:04

El pollastre del Portabell es prepara per a un nou salt mortal.

#5 Montserrat, Barcelona, 14/05/2010 - 16:21

S'acosten eleccions i ja comença la equidistància dels d'ERC. Evidentment, si poden tornaran a fer tripartits a tot arreu. Però, per si un cas, ja es posicionen. No sigui que perdin i es quedin sense res. D'això se'n diu coherència!!!

#4 Carme C., Barcelona, 14/05/2010 - 13:30

Ara el seu discurs és un altre. Deu ser que veu perillar la seva cadira i sou?

#3 Carme C., Barcelona, 14/05/2010 - 13:29

l\'any 1999 en Portabella no va parar, a nivell intern d\'ERC, fins aconseguir el tripartit a l\'Ajuntament de Barcelona, en contra de militants que van veure una equivocació política donat el segell espanyolista del PSC-PSOE.