Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2014. 19:36h.

Portabella també anirà a Medellín

És l'únic cap de l’oposició que ha acceptat la invitació a un viatge oficial de l’alcalde

Portabella també anirà a Medellín

Portabella, en una imatge d'arxiu

Jordi Portabella, regidor  i president del grup municipal d’Unitat per Barcelona a l’Ajuntament, també estarà a Medellín (Colòmbia), acompanyant la delegació que encapçala l’alcalde, Xavier Trias. Portabella és el primer cap de grup municipal que accepta la invitació per participar en un viatge oficial.

L’alcalde ha iniciat aquesta setmana un viatge de promoció per Miami i Colòmbia, en el qual ha anat acompanyat també per la segona Tinent d’Alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; el president de l’Autoritat Portuària de Barcelona Sixte Cambra, i representants de l’associació Barcelona Global.

Portabella és, doncs, l’únic membre de grups de l’oposició que participa en la comitiva. Des que Trias lidera el govern municipal sempre es convida els partits de l’oposició als viatges de promoció de Barcelona. El regidor d’ERC, però, és el primer a acceptar una invitació d’aquest tipus, segons han indicat fonts oficials.

La delegació barcelonina ha aterrat aquest dimarts a Miami, en un viatge que combina l’àmbit institucional -amb reunions amb les principals autoritats, com l’alcalde del comtat de Miami Dade, Carlos Giménez, o els de Miami City i Miami Beach- amb la promoció i presentació dels principals actius de la ciutat de Barcelona en l’àmbit econòmic, empresarial, cultural, turístic i del port i la indústria nàutica.

A partir de divendres la comitiva viatja a Medellín (Colòmbia), on participaran al congrés del CIDEU, la reunió bianual de l’aliança de ciutats iberoamericanes que va néixer a Barcelona l’any 1993; i a les jornades del Fòrum Urbà Mundial que organitza UN-Habitat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Tirant, Bcn, 04/04/2014 - 10:30

Aprofita noi que això de fer turisme amb càrrec a la butxaca del contribuent no dura tota la vida ...

#12 a Medellín també hi ha jueus?, canta-me-la una altre cop, Sam, 03/04/2014 - 16:10

"se va el caimán, se va el caimán, se va para Barranquilla"...

(el problema és que tant l'anada, com l'estada, com sobretot la tornada, els ho paguem nosaltres).

#11 joan, barcelona, 03/04/2014 - 10:49

quand era tenent alcalde la seva aficio a viatjar de gorra ,era mes be escandalosa

#10 joan, BCN, España, 03/04/2014 - 10:06

Tendrá que hablar en español.

#9 joan, barna, 03/04/2014 - 00:02

Que cony fot el Portabella a Miami i Bogotà? Espanya ens roba..