Publicitat
Política · 21 de Gener de 2011. 19:34h.

Portabella tira pel dret

Esquerra l'escull com alcaldable per Barcelona

Portabella tira pel dret

Portabella i Laporta, en una foto d'arxiu

L’executiva de la Federació d’Esquerra de Barcelona ha acordat per unanimitat proposar Jordi Portabella candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona. És la primera vegada que ha obtingut el suport unànime de tota l’executiva regional. Portabella serà ratificat en les primàries que el partit celebrarà el diumenge dia 30 de gener.

"Esquerra de Barcelona continua oberta a fer una coalició amb totes les formacions independentistes, així com també a totes les persones progressistes que desitgen un canvi a Barcelona per tal de formar un tercer espai que trenqui l'alternança bipartida", ha assegurat en un comunicat.

El partit liderat per Joan Puigcercós és "favorable a triar el cap de llista mitjançant un procés de primàries obert a tota la ciutadania. Si aquest procés es portés a terme, el candidat que concorreria per ERC seria Jordi Portabella, després que el dia 30 el ratifiquessin les primàries internes del partit", ha afegit.

La presentació de candidats ha finalitzat aquest divendres sense que s'hagi presentat cap altre candidat a banda de Portabella. A finals de mes, els militants exerciran el seu dret a vot en les primàries d'ERC que tindran lloc a la Biblioteca Fuster de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Ramon, Barcelona, 23/01/2011 - 16:38

En Tallaferro no es talla: continuen instal·lats en la diguem-ne lògica del Tripartit! Votar les escorrialles d'Esquerra continuarà sent votar PSOE.

#11 pep, manresa, 23/01/2011 - 11:42

Jordi Tallaferro, Esquerra ("E") ha tingut molts oportunitats per fer moltes coses i totes les ha desaprofitat, al menys pel què fa a acostar-nos a la independència, ara et penses que algú es pot creure el què diguin o deixen de dir?
Au va home, va, que ja fa anys que ens afaitem

#10 Jordi Tallaferro, Barcelona, 22/01/2011 - 21:19

Ara Esquerra té l'oportunitat de recuperar l'esperit obert, liberal, democràtic, pragmàtic i catalanista de l'ERC que va proclamar la República a Catalunya, i ser un partit decisiu per evitar majories absolutes i escoraments a la dreta espanyolista del PP o al socialisme de corte español.

#9 Pep, Alt Empordà, 22/01/2011 - 19:13

Ricard, els teus desitjos no és compliràn.. i pensa que hi haurà moltisima gent que és repenseràn de votar en Tries, ara que el jutge ha trobat clars indicis que CiU és va embutxacar el 4% de comisió de les obres públiques que encarregava a Ferrovial..ai que no tinguis un disgust company.

#8 Ricard, de Sarrià, 22/01/2011 - 14:55

Esquerra fora de l'Ajuntament ja! Ajudar als sociates no es pot sortir gràtis!