Publicitat

L'alcaldable d'ERC cau a tres regidors malgrat el pacte amb Reagrupament, segons una enquesta d'El Periódico

Portabella, últim

Portabella, en una imatge d'arxiu

El candidat d'Esquerra a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, ocupa la darrera posició en la cursa electoral segons una enquesta que publica El Periódico. El dirigent republicà obtindria només tres regidors, malgrat al pacte assolit amb Reagrupament per anar junts a les municipals barcelonines.

A més tindria moltes probabilitats de perdre un regidor respecte al darrer sondeig del mes del 6 de febrer. Per la seva banda, el candidat de CiU, Xavier Trias, aconseguiria una victòria còmode amb d'entre 16 i 17 regidors, malgrat que en perdria 2 respecte al darrer sondeig.

Aquesta pèrdua s'explica per la recuperació del candidat del PSC i actual alcalde, Jordi Hereu, a qui el procés de primàries viscut en el seu partit li permet revifar. Hereu passaria dels 9 regidors del 6 de febrer a un total d'11-12 regidors.

Finalment, tant el PP com ICV mantenen els mateixos resultats -entre 6-7 els Populars i 3-4 els ecosocialistes-, malgrat que la formació liderada per Alberto Fernández podria perdre un regidor respecte al darrer sondeig.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#53 JoanMarti, Abrera, 26/02/2011 - 11:15

Endevant esquerra, endevant reagrupament, tot anira be a pesar dels que voldrien que no, Sci no vol anar amb aquesta coalicio, perque sera?? Sci sempre en contra del independentisme, aquesta seria una bona ocasio per fer una bona llista amb garanties pero ells no volen.

#52 Calderina , Barcelona, 26/02/2011 - 10:32

Detecto una certa mala bava en el titular, Portabella l'últim? i on és la CUP i SI? i les altres candidatures que es presenten? Afirmar que és l'últim em sembla absolutament tendenciós.
El pacte ERC Rcat és positiu i provocarà una remuntada. Temps al temps

#51 joan, Barcelona, 26/02/2011 - 00:08

ERC continua sumans els regidors que perdrà!!!!!!

#50 Lídia, Barcelona, 26/02/2011 - 00:02

En l'enquesta només pregunten per Esquerra, no per la coalició Esquerra Reagrupament. Potser s'endurien una sorpresa. Possiblement per això no ho pregunten.

#49 Ton, Ja hi tornen!, 25/02/2011 - 20:06

Ja s'ha acabat la claca d'Esquerra-Psoe?
Que ja no us queden pseudònims per semblar que en sou molts?
Que us penseu que ens hem oblidat de que sou la tercera pota del tamboret de l'Hereu?
Quina cagada, senyor Carretero.
El tenia per una altre cosa, tot i que no el vaig votar, el respectava.