Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2020. 14:06h.

Portes giratòries a Esquerra

Pimec fixta l'alt càrrec cessat per Homrani

Portes giratòries a Esquerra

Pimec ha informat en un comunicat del fitxatge de l'exsecretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Josep Ginesta, com a nou director de l’Àrea de Treball de l’entitat. Ginesta va ser destituït pel conseller Chakir El Homrani el passat 16 de novembre arran del fiasco de les ajudes per als treballadors autònoms.

El secretari general de Pimec, Antoni Cañete, ha manifestat que Ginesta assumirà la direcció actual amb l’encàrrec de "projectar una mirada àmplia sobre tots els vessants del món del treball dins de l’entitat".

“PIMEC posa èmfasi en la importància que el món del treball té, des de totes les seves perspectives, per a les petites i mitjanes empreses del país i, al mateix temps, situa els reptes de la igualtat en el treball, la conciliació personal i professional o l’avenç del teletreball en tota l’alineació que s’està fent a nivell global amb els reptes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible”, ha destacat.

Josep Ginesta, per la seva banda, ha dit que “entomo el repte amb agraïment i em poso al servei d’allò que permetrà superar el mal son de la crisi sanitària. D’aquí només ens en sortirem si mantenim vives el major nombre d’empreses i preservem el teixit productiu, que és el que permet crear llocs de treball sostenibles i de qualitat”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Benet S., Barcelona, 27/11/2020 - 09:02

Pimec una altre entitat desprestigiada i sotmesa als peus dels sediciosos de forma vergonyant i indigna que ha de rebelar a qualsevol associat veure que fitxen a l'autor material d'un fiasco monumental que va perjudicar a milers d'autonoms, que teoricament tenien de ser defensats per l'organització. Ara han posat el llop al galliner.

#5 Sergi Sergio, Barcelona, 26/11/2020 - 17:05

Vamos, lo de siempre, el pan nuestro de cada dia, sales de aqui y te coloco alli, dejas esto y coges esto otro, asi seguimos chupando y mamando, que no os falte de nada.

#4 botifler1914, wATERPUS, 26/11/2020 - 15:47

Nada nuevo bajo el sol de tractoria.
Hay que tener a la cabaña alimentada y contenta.

#3 Marcial, Santa Coloma, 26/11/2020 - 14:59

Pimec, Cecot, Cambra de Comerç de barcelona, Anem per Feina,..... había tanta oferta que al chico le costó decidirse.

#2 Neferu, Barcelona, 26/11/2020 - 14:35

No será ni el primero ni el último. Nos tienen tan acostumbrados a que salgan por una puerta y entren por otra que ya lo vemos como algo normal, y aún así el govern sigue dando lecciones de ética aunque no sepan ni lo que quiere decir tal palabra por que no la usan.