Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2019. 22:23h.

Possible tomb electoral?

La Razón ja especulava diumenge amb una victòria de la dreta

Possible tomb electoral?

Pablo Casado (foto: PP)

La Razón especulava aquest passat diumenge amb un possible “tomb electoral” a favor de PP, Ciutadans i Vox en cas que hi hagués repetició electoral el pròxim 10 de novembre. El diari argumentava que la victòria de la dreta era factible si “es produeix la mateixa participació de juny de 2016 i l'esquerra es queda en els deu milions de vots”.

El rotatiu considera que la dreta podria superar a l'esquerra per la “frustració” de la seva votants després de “la gestió dels resultats d'abril”. “Hi assisteixen amb frustració i malestar a l'espectacle de la negociació entre el PSOE i Unides Podem, i això eleva el risc del càstig de l'abstenció”, preveia La Razón.

Tanmateix, creu que són “majoria” els votants de dreta que “volen una altra oportunitat per evitar un nou Govern de Sánchez”. “Una segona volta els ofereix l'incentiu de jugar el partit amb l'expectativa de revertir la situació, i aquest incentiu afavoreix la mobilització”, afegia.

El diari també citava una enquesta de NC Report -publicada a principis de setembre- i la comparava amb els resultats dels comicis del 28 d'abril per concloure que “PP, Ciutadans i Vox haurien de retenir els 11,5 milions de votants perquè el bolcada sigui una realitat”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#9 Don Pelayo, Baix Llobregat, 18/09/2019 - 21:33

A mi lo q me da miedo es la posible subida de Comuns y Puigdemontianos en Catalunya.

#8 Santi F., BCN, 18/09/2019 - 19:30

Y pensar que esto no estaría sucediendo si los nacionalistas catalanes no hubieran tumbado los presupuestos de Sánchez.

#7 Calvet, Sant Joan Despi, 18/09/2019 - 12:29

Bon día. No caerá esa Breva (ya me gustaría, ya....ante tanto descerebrado dispuesto a cargarse la casa común de todos). Pero eso no creo que pase, desgraciadamente. Salutacions

#6 El Sifoner, Castelló, 18/09/2019 - 10:42

¿De verdad creen que la izquierda se va a desmovilizar?, Yo como proletario, estoy mas motivado que nunca para que la izquierda gane posiciones en unas nuevas elecciones. La derecha ha conseguido de momento lo que quería, pero no puedo dejar que se salga con la suya. El voto útil debe de estar presente en los electores.

#6.1 pepe, andorra, 18/09/2019 - 11:11

vives en el pasado, esos terminos estan caducos, no existe derecha e izquierda, existen intereses y los partidos actuales son todos lo mismo, tu eres proletario y yo soy el papa de roma. No hay un solo partido q defienda a España y los españoles, existen capillitas q defienden el capitalismo de estado, de amiguetes y la hiperregulacion, nada mas.

#5 Didac, Barcelona, 18/09/2019 - 09:52

Seria una gran noticia que la dreta, les tres juntes, guanyessin les eleccions, i amb aquella teoria que la historia es repeteix, no seria estrany que donades les coincidencies de desgavell semblants a les del 34, la dreta posés ordre que la gent demana i sobretot aqui a catalunya i amb la banda a la gàbia aplicarien mà dura que es el que convé

#5.1 Juanico, Bcn, 18/09/2019 - 13:40

Posi un ciri a Santa Rita.